Kyllä huvitti politiikan kuviot kun

 

Persujen ryhmää vetää muslimi.

EU-parlamentti järjestäytyy aina viiden vuoden jälkeen ryhmiksi, joiden sisällä ja kesken tapahtuu pientä ja suurempaa säätöä. Huvittavasti persut ajautuivat ryhmään, jonka puhiksena on brittimuslimi ja jäsenissä toinen. Tämä viimemainittu uhosi että rasistit lennätetään ulos ryhmästä heti. Kuinkahan kauan siellä oleskelee Halla-Ahon Jussi?

 

Nyt sitten 850 kokoomuslaista

valitsi Suomelle pääministerin! Veikkasin väärin, sillä juuri Yle kertoi, että toiselle kierrokselle menivät Rolexander Stubb ja Paula Risikko. Kumpikaan ei ole hyvä valinta mielestäni, sillä Stubbeli on sisäpolitiikassa kovin kokematon ja taas Paulakko on kokematon ulko- ja talouspolitiikassa. Nainen saattaisi muutoin tehdä kokkareille hyvää, mutta onko hänestä vetämään kuntauudistusta, vaikka jotenkin hanskaisikin soten. Janne Vapis olisi puutteistaan huolimatta varmaan parhaiten handlannut hallituksen loppuerän. Ja talous on pahasti kuralla, kuka sen panee raiteilleen? Tuskin sdp:n Rinnekään. Ei lupaa hyvää tilanne kotomaamme koko kuvalle. 

 

Finnair vaihtoi väriään,

joka oli tietysti virhe! Luopua nyt vanhasta sloganista sinivalkoisin siivin, kun koneissa logo on musta. Musta on myös firman tulevaisuus, sillä neuvottelut 17 millin säästöistä henkilökunnan kanssa päättyi tuloksetta, mikä siis johtaa irtisanomisiin ja siihen, että Finnair palkkaa ulkomailta emoja. Lentäjät ehkä säilyttävät poskettoman hyvät tulonsa, kunnes yhtiö fuusioidaan jonnekin tai tekee konkurssin. Silloin viimeistään palkat putoavat, kun lentäjät etsivät duunia kansainvälisistä yhtiöistä.