Lukiessani kommentteja, joissa oikaistaan virheitäni, tuli automaattisesti ajatus, että mikseivät nämä naiset itse kirjoita kokemuksiaan?

Tosin minulle jäisi ehkä vähemmän sanottavaksi, kun asioita paremmin tunteva niitä jo kertoisi. Olisihan älytöntä toistaa samoja asioita, vaikka luulen itsekin jo vähän kertaavani asioita. Mutta ehdotin jo Aishalle, että hän tekisi tekstiä siitä, miksi ja miten kääntyi muslimiksi ja laajemmin miltä elämä täällä maistuu. Ainakin se on erilaista, totesimme tänään.

Totesimme lounaalla, että miehiltä ei juuri saisi juttua aiheesta, "miksi muutin tänne ja menin naimisiin musliminaisen kanssa". Yksinkertaisesti siksi, ettei ole mitään mahdollisuutta länsitapaan kohdata täällä naista ja tutustua. Siispä muuttajat ovat "aina" naisia.  Länsimaisia pariskuntia olen nähnyt ja kuullut asuvan myös Luxorissa. Täällä elämä on edullista, aina takuulämpö, joka hellii reumaa tai muita sen kaltaisia sairastavia. Yksinäinen mies saa aika nopeasti tarjouksia ja näkyvät löytävän pitkiä suhteita vain he, jotka pitävät miehistä. (aika kryptinen sanonta, joka kattaa myös naiset)

Minulle voivat halukkaat lähettää sähköpostina juttuja tai halukkaille voin antaa jopa salasanat. Jospa tästä blogista kehittyisi yhteinen areena meille, jotka vietämme pitempiä jaksoja Egyptissä. Varsinkin olisi kiva saada juttuja Cairossa, Hurghadassa ja muualla kuin Luxorissa oleskelevilta. Kuulemma englanniksi on netissä foorumi, jossa tämmöisiä kerrotaan. Itselläni ei ole taitoa edes muokata sivun ulkonäköä, mutta jos osaamista löytyisi, voidaan kaikenlaista muutosta tehdä. Johki? Elisabeth?