la 18.12.2010 uutisia ja odotusta

Katselen paljon ALJAZEERAA, koska se on hyvä kanava ja lähettää väkeviä raportteja kaikkialta maailmasta, puolueettomasti. Tuoreet uutiset raportoi juttuja USA:sta, Mexicosta, Pakistanista, Sudanista, kaikkialta. Kertoi juuri että Norsunluurannikon pressa Laurent Bgagbo on kovassa paineessa luopua hommasta, koska hävisi vaalit. Pääministeri on perustanut uuden hallituksen joka istuu hotellissa.  Sudanin pressa on kavaltanut 9 miljardia maan öljyrahoja ja vienyt rahat ulkomaille. Omar al Bahsri on sama heppu joka on syytettynä kans.väl. tuomioistuimessa sotarikoksista Darfurissa, mutta ei ole saatu haastettua. Jenkkien CIA:n pomo Pakistanissa on paljastunut ja joutuu lähtemään. Mies on junaillut "täsmäpommituksia" isoilla sotalennokeilla ja niissä on tapettu paljon siviilejä.

Riz Khan on Aljazeeran tärkeä tähti ja tekee korkean tason haastatteluja. Äsken oli juttua Afrikan ensimmäisen naispressan, Liberian Ellen Johnsson-Sirleafin kanssa. Fiksu nainen voitti hiljattain pestin ja kukisti vaaleissa muistaakseni tämän "veritimantti" Charles Taylorin, jota nyt syytetään kansainv. tuomioistuimessa ja siinä oli todistamassa mallityttö Naomi Campell. Jonka siis huhujen mukaan piti vihittämän täällä Luxorissa venäläisen miljardöörin kanssa. Aika tyypillistä on, että kaikenlaiset, ristiriitaiset huhut pyörivät täällä asiasta ees-taas.

Saksassa on ollut kova lumimyräkkä ja 450 lentoa on peruttu Dusseldorfin kentällä. Mitenkähän pohjoisempana? Tarkistin ja naisten lento on lähtenyt 40 min myöhässä.