Egynippeleitä

 

Säiden tarkkailu ja niistä kertominen ei ole ihan uusi juttu.

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/tama+on+maailman+vanhin+sailynyt+saatiedotus/a979376?s=u&wtm=tt-03042014

 

Nyt näyttää siltä että paluu Luxoriin olisi 22.10.2014, sillä Päde on tilannut lennon silloin. Voisi olla mukavaa kulkea yhdessä, ainakin välilaskuilla olisi seuraa, kun ne istuinpaikat koneessa ei kuitenkaan osu yhteen.

 

Kotinippeleitä

 

Tein sitten kaupat siitä yksiöstä. Saa onnitella kommenteissa!

Vanha kokemus on opettanut ettei saa ostaa uutta kämppää ennen kuin vanha on myyty. Mutta kun ainakaan Vihdissä ei ole tarjolla yksiöitä ollenkaan, oli pakko käydä kiinni harvinaisuuteen. Edellinen meni heti kun oli eka näyttö ja hintakin oli tässä kohdallaan. Nyt sitten jännitetään systerin kanssa mitä tästä perintökolmiosta saadaan. Kevät on parasta myyntiaikaa, kämpässä on hyvä pohjakaava, sijainti on mainio.

 

Muutan siis entiseen vanhustentaloon ja sinnehän ikäni puolesta kai kuulunkin, mutta kun en yhtään tunne itseäni vanhaksi. Nyt on kuulemma taloon jo muuttanut nuorempaakin väkeä, täytynee tehdä tuttavuutta. Hyvä asia on, että taloon on vedetty valokuitu ja saan nopean yhteyden järkihintaan. Jospa ostan tv-paketin jossa näkyy AJ niin pysyn hiukan perillä mitä maailmassa todella tapahtuu, eikä tarvitse tyytyä tähän peräpohjolan kapeaan uutisointiin.

 

Kävin rannassa katsomassa joko jäät ovat lähteneet ja olihan jo rannat auki. Radiossa eilen sanoivat, että nyt on mahdollista kuulla jään laulua, kun on paljas jää ja pakkasyöt sekä aurinkoisia iltapäiviä. Olen toki itse kuullut jään vonkuvan, mutta ehkä kovin moni lapsi ei ole kuullut, koska ilmiö ei ole jokavuotinen. Olisi yllyttänyt päiväkotilaisia viemään muksuja rantaan, mutta idea oli myöhässä. Kävelin pk:n ohi ja kummastelin, että siellä oli aika vilskettä. Menin tarkistamaan ja opin, että tässä pk:ssa on esikouluryhmälle pidetty iltarieha, joka on jo perinne ja haluttu juttu.

 

Sinivuokot kukkivat jo viikko sitten, samoin leskenlehdet. Eli kovin on aikainen kevät.