elo ja olo

Usein on kysytty, miten kulutan päiväni.

Tänään oli aika tavallinen päivä, mutta toisenlaisiakin on toki. Aamupäivällä olin Heinin kahvilassa, juttelin Klasin ja Myriamin ja tietysti Heinin kanssa.  Aika yleistä, kevyttä höpinää. Klasin kanssa tosin syvennyimme ihmettelemään tämän maan tulevaisuuden näkymiä, jotka eivät ole häävit.

Sieltä sitten hedelmiä ostamaan, edelleen ruokakauppaan, leipää, piimää, kahvia, juustoa. Kämpille ja tietkone auki. Oikeastaan aamulla lähtö brekkarille Heinin luo johtui siitä, että nettiyhteys oli poikki. Toki oli asioitakin. Piti nakata yksi kortti postiin (hotelliin) ja nostaa rahaa. Mutta pankkien yhteydet olivat myös poikki joten rahaa en saanut. Ei hätää, vähän oli vielä taskussakin.

Iltpäivän sitten nakuttelin tekstiä, luin kirjaa ja nyt olen lähdössä hierontaan.

Taisi tälle päivälle osua sittenkin vähän enemmän toimintaa?

Hieronnasta palatessa kävin kysymässä Farmasiasta sähköhammasharjaa. Yhdestä jo kysyin, ei ollut. Tohtori lupasi tarkistaa ja huomenna ehkä olisi. Hinnaksi arvasi 60-70LE eli kympin meikähinnoin. Siis kolmasosa Suomen hintatasosta.

Nyt vielä vesi kuumenemaan lämmityslaitteessa, että saan pestyä hieronnan öljyt pois. Se tietää aina myös pyykkiä, sillä rapatessa roiskuu ja hieronnassa öljy lentää.

Ennen hierontaan lähtöä pilkoin hedelmäsalaattia, että saa iltapalaksi ja aamulla jugurtin höysteeksi. Lorautin pikkuisen valkkaria ja Guavamehua, tulee hieno aromi, arvaan.

Nyt kun ei ole golfia tiedossa, on huomenna siivouspäivä, lattian ja pölyjen pyyhkiminen ja pyykinpesua. Muuten vain löhöilyä, ristisanoja, lukemista, telkkarista uutiset, ehkä hesarin luku netissä. Jotain tekstiä blogiin saattaa myös syntyä.