pe 24.12.2010 epätavallinen joulu

Aamulla Golfkentälle ja heti ekalla väylällä liiat paidat pois ja peliä jatkettiin T-paidoissa. Lämpö kohosi päivän mittaan kolmenkympin tienoille. Unohdin erikoispitkän muovitiini ekalle väylälle, jonka pituus on 500m joten en viitsinyt hakea. Kentän ruoho on niin paksua ja alla oleva Niilin tulvamaa kovin pehmeää, uppoaa tavallinen pitkä tii liian alas. Siksi olin hiukan vaikeuksissa aloituksissa, kun pallo oli epätavallisen matalalla. Tavanomaista tahtia, tuplaa ja siihen tyyliin, yksi par ja yksi melkein pirkku, kun kurkisti reikään mutta pompahti sivuun.

Edelliskerran inhottava juttu oli se, että I:n kännykkä oli kadonnut kassista joka oli lukitussa kaapissa. Sitä nyt selviteltiin ja pohdittiin kenttäväen kanssa. Kun katoaminen selvisi toissapäivänä ip, otettiin yhteys kotiväkeen, joka sai liittymän suljettua. Se ei onnistunut täältä netin kautta, kun ei löytynyt edes Soneran sivuja. Harmi ei ole niinkään kännykän hinta, vaan kaikki se sähläys mikä siitä seuraa. Jos rosvo on ollut ammattilainen, voi vielä odottaa hillitön lasku kotona, jos ovat soittaneet Bermudalle sikahintaisia maksullisia viihteitä. Siihen oli aikaa ehkä viitisen tuntia, riippuen siitä missä vaiheessa känny joutui vieraaseen taskuun. Kentän maineelle juttu on hankala, mutta en sitä halua tässä salatakaan. Shit häppens, sanoo kansainvälinen sananlasku!

Jouluruuan aineet haettiin supermarketista ja tulos on hienonnettu sosekeitto vihanneksista terästettynä brittinakeilla. Samalla keikalla käytiin tinkimässä juomia aseman lähistön viinakiskasta. Onnistuin paremmin kuin aikaisemmin, sillä taxi-Abdullah avusti ja todisti että olen ystävä. Vetosin myös tax-freen hintoihin ja lopputulos oli litran Finelandia 70, Obelisk valkkari 40. Suunnittelen tässä menemistä hierojalle, joka ottaa miehiä vastaan 19 jälkeen. Olisi kiva kirjata että jouluaattona 2010 oli hierottavana illalla kun muualla availtiin paketteja.

Niinhän siinäkävi että sain jouaattona niska-selkähieronnan klo 19 ja poika teki hyvää työtä. Oli vähän laajempi käsittely kuin edelliskerralla. Nyt hän hieroi naaman (!), kädet ja rintakarvatkin. Kiinnostavaa oli, että kun viime kerralla kerroin, että meillä hierontapenkissä on naamalle kolo, oli hän ottanut onkeensa ja tehnyt pöytään reiän. Hieno juttu, joku ajattelee ja on aloitekykyinen. Vilkaisin vielä heidän "saunaansa" joka oli tosi huvittava suomalaisen katsella. Pieni koppi, sivuilla penkit. Kiukaan virkaa teki koristetakka, jossa oli muoviset valaistut puut ja selostuksen mukaan sen kyljestä tulee lämpöä. Kun kerroin miten meillä kiuas toimii ja lämpö on 70-80 astetta, sanoi  kaveri, että egyptiläiset pyörtyisivät siellä. Mutta silti samat ihmiset kestävät kesällä lämpötiloja jotka auringossa ovat yli 60! Siellä on myös höyryhuone, jossa ei ollut penkkejä, vaan kaakeloidut seinät ja lattia. Parissa nurkassa putki, josta höyry pursuaa ulos. Toivottavasti se ei ole kovin tulista, sillä siellähän sitä voisi pyörtyä, jos höyry tulisi kuumana.