Läppäri hajosi (melkein)

On taas ollut murhetta Acerin pikkuläppärin kanssa. Se on tosi hidas joka raivostuttaa jatkuvasti. Toinen hidas on Saunalahden verkko joka saattaa odotella latauksia minuuttikaupalla. Kumpaankaan ei liene korjausta saatavilla, ainakaan helposti. Eniten askarruttaa se, että tietysti sitten Luxorin talvessa kone alkaa tökkiä. Vika on akun liittimessä josta saattaa katketa yksi hento kullanvärinen liitos. Se on niin ahtaassa raossa, että sen uudelleen juottaminen on tosi vaikeaa, vaikka ne näppärät kaverit siellä sen halvalla tekevät, jos se yleensä on mahdollista. Pahimmassa tapauksessa jäämme Annukan koneen varaan tai sitten joku saa tuoda uuden tullessaan. Toivotaan että solidaarisuutta siihen löytyisi.

Ylläoleva sitten selittää tämän melko pitkän hiljaisuuden. Tässä olen nyt ollut ilman yhteyksiä 27.6 asti ja kun huushollista puuttuu tv, olen ollut radion informaation varassa. Vaikka uutisia luetaan joka tunnin päästä, niissä on paljon toistoa eikä varmaan sanaakaan mua kiinnostavista asioista. Urheilua on tuupattu paljon, ja sen päälle eurokriisiä.

Äsken katselin AlJazeeran sivut, mutta eipä sielläkään löytynyt uutta Egyptin tilanteesta. Tilanne on sitten ilmeisesti ennustettu juttu eli SCAF on edelleen tukevasti kahvoissa ja Mursi ihmettelee mitä voisi tehdä.

Nyt olisi kivaa jos joku siellä asuvista viitsisi kommentoida tänne.