Jännittäminen oli YLEn tietojen selausta tilastoina. Mutta vuosien politiikan harrastelu ja lukuisten vaalien kommentointia telkkarista seuranneena oli helppo tulkita trendin suunta. Oli hienoa että saatiin Saulille kunnon vastus ja tulevien parin viikon ajalle tasokkaat vaaliväittelyt. Pekka osaa haastaa Saulin, osaamista piisaa molemmilla. Hiukan eri areenoilla ovat kaverit touhunneet ja ansionsa hankkineet.

Veikkaan että Tullaan näkemään kiinnostava kamppailu jossa ovat vastakkain liberaali, tulevaisuuten katsova ja konservatiivi joka alkaa jo hiukan väsähtää ja ei ole esittänyt mitään visioita, kai varovaisuuttaan.

Nyt jää sitten monelle Väykän ja Soinin äänestäjälle harkinnan aikaa ja moni pyörittelee päätään. Voipi olla että moni vanhaa haikaileva, EU:ta vastustava ja markkaa kaipaava jättää äänestämättä. Mielenkiintoista on seurata miten käyttäytyvät toisten Paavojen kannattajat, mitä tuumaa Evan äänestäjät. Todella mielenkiintoinen jakso kotimaan politiikassa on menossa. Historian siipien havinaa kuulen. Aika moni kommentaattori on todennut, että Saulilla on syytä pikku hermoiluun, sillä Pekkaa on aika helppo äänestää toisella kierroksella. Hänen ansionsa ovat kiistattomat ja tyyppi on hyvin joviaali ja sympaattinen. Taisivat naiset olla tämän pressajytkyn takana.

Tämän piti olla raitis päivä mutta nyt muutan suunnitelmaa ja nostan Pekalle maljan, ehkä kaksikin. Kolmas meneekin sitten Antoniolle.