Katson taas suoraa lähetystä. Paikallinen tv kertoo että vähintää 33 on kuollut. Nyt kuva on aika rauhallinen ja porukkaa aukiolla on monta tuhatta. Äsken muslimiveljeskunnan edustaja antoi lausunnon ja siinä he myös vaativat pvm pressanvaaleille sekä sitä että vaalit pidetään suunnitelman mukaan 28.11.

Myös on ilmoitettu että sotilasneuvosto yrittää etsiä uutta päämisnisteriä, mitä se nyt sitten mahtaakaan tarkoittaa.  Kun uusi PM saadaan ja pressa astuu virkaan, lienee toiveita että kenraalit astuu sivuun ja sitähän kansa torilla vaatii.

Jenkit ovat ilmaisseet huolensa Egyptin tapahtumista ja seuraavat tarkasti kenraalien toimia ja hyvä niin, sillä kenut tietävät että armeijan rahat tulee sieltä. Ovat kenut nauttineet siitä, että armeijalla on paljon bisneksiä, kaikenlaista. On leipomoa, ompelimoa, kuljetusfirmoja ym. ym joiden toiminnasta ei kukaan muu saa selvää kun armeijan viskaalit ja hehän käärivät voitot taskuunsa niin kauan kuin mahdollista. Nyt viimein häämöttää päivä että se sikailu loppuu.

Kuvassa on aika paksu pilvi kyynelkaasua ja sitä kuulemma käytetään sivukaduilla, joilla on menossa kahakointia. Lienee niin että poliisi tekee piilossa kaikenlaista mutta ei halua mekkaloida kun kuva leviää kansainvälisesti.