Yritin ostaa liput netin kautta, mutta jokin tökki. Reilu viikko sitten katselin tarjontaa, mutta en vielä varannut. Nyt aamusta lähdin puuhaan. Turkkilainen tarjosi silloin väliä Kairo-Istambul-Hki hintaan 230€. Nyt oli jo lisää arvoa, 260€. Viikon kuppaus ei kannattanut. Sain kaiken sujumaan ihan ok, mutta kun tuli maksun aika, ohjelma jumitti niin, etten saanut annettua kortinhaltijan nimeä. Ihme juttu.

Eipä auttanut muu kuin lähteä Efypt Airin konttuurille setvimään. Siellä pikku sekaannuksen jälkeen päästiin asiaan ja kaveri löysi saman lennon ja siihen yhteyden Lux-Cai. Sitten hän kertoi hinnaksi yli 7000 puntaa. En heti käsittänyt mitä se olisi euroina ja hän käänsi sen - hinta jotakin 800€ päälle !
Sanoin heti että "älä höpäjä" tällä kansaninvälisellä käännösohjelmallani. Aikansa poika naputteli ja sitten sai hinnaksi alle 300€ yhteensä. Hyväksyin sen ja maksoin kortilla. KL muunnin antoi summaksi 287€.
Paluupäivä on 12.4 ja lento TK 1763 Seutulassa klo 17.25, ins Allah.

Suunniteltu pysähtyminen turistiksi Istambuliin ei ollut mielekäs säiden puolesta. Yhtä kylmää kuin tuomatkalla, jossa jo palelin. Ei kiitos. Tällä tiedolla Istambuliin ei voisi mennä kuin välillä touko-syyskuu. Korjatkoon ken paremmin tietää.