Muslim Brotherhood on valinnut oman ehdokkaan pressanvaaliin. Aikaisemmin he ilmoittivat etteivät nimeä omaa. Mutta tilanne on poliittisesti muuttunut, joten nyt on valittu oma kandidaatti. Mies on ollut 12v linnassa Muban aikana ja se jo antaa kovaa taustaa. Hepun nimi on Khairat el Shater, joten kannattaa panna se mieleen, sillä hänet tullaan suurella varmuudella valitsemaan.
+ 3.4 asiaan liittyikin dramatiikkaa, josta en ollut selvillä. Nyt oli poliittinen taustoittava ohjelma, jossa selvisi että nyt pn ehdolla 4 eri muslimistista ehdokasta. Yksi oli MB:n parlamenttiedustaja. Kun isommat pojat sitten päättivät, että MB asettaa "oman" ehdokkaan, ei siis tätä joka jo oli listoilla, "pelastaakseen vallankumouksen". Tätä kiemuraa nyt kovasti seliteltiin, mutta en oikein ymmärtänyt kaikkia hienoja sanoja. 
Tämä Khairat Shater on ollut MB:n varapuhis ja strategi. Reilu viikko sitten hän sanoi tv:ssä että "tässä vaiheessa" ei panna omaa miestä ehdolle, mutta nopeasti sitten tilanne muuttui ja hänen piti "pelastaa" tilanne. On peli kovaa!