Vieraita

Päivi pistäytyi yllättäen. Tuli tukiperheen pojan kanssa mopolla kuten tyyliin kuuluu. Olemme puhelintuttuja viime kaudelta ja hoitaneet yhteisen kyydin naisille keväällä. Nyt hän on tekemässä taloa tänne lähelle! Niin että meillä varmaan riittää juteltavaa, kiva.

On jotakin huvittavaa siinä, että näin nopeasti kertyy väkeä Suomesta samoille nurkille. Onpahan ainakin juttuseuraa tarvittaessa ja aina joitakin tietoja saa ja voi antaa auttaen toisiaan käytännön asioissa. Päivi on lukenut blogiani ja tiesi että kaipasin pitkää kenkälusikkaa – ja toi sen lahjaksi, kiitos! Hän se kyselikin muutama viikko sitten laattakauppaa ja siinä osasin neuvoa.

Sain häneltä hyvän neuvon ja vinkin suunnitteluohjelmasta, jota voisin soveltaa täällä. Saisi nimittäin kerrokset keskenään sovitetuksi, pilarien paikat ja putket.

Huomenna sitten ovat luvanneet piipahtaa Paavo ja Heikki, jotka asuvat itärannalla eli Luxorissa. On alustava suunnitelma käydä jossakin koptikylässä hiukan kauempana. Jos on se St George-kylä niin jätän väliin, muualle kyllä lähden mukaan. Nämä kaverukset ovat hiukan lyhyempiä aikoja täällä.