Kirjoittajanaiset ovat kotimatkalla, hyvaa reissua vaan. PAK on viela pari paivaa taalla. Piipahdin "tukikohdassa" hyvasteklemassa Annan joka lahtee Lontooseen Sidin kanssa. Ovat tulossa takaisin tammikuun lopussa. Silloin on kutsu Sarahin, puoliarabin 17v. tyton synttareille minullakin.  Minulla ei viela ole lippua paluulennolle. Olisikohan Velilla jotakin lisatietoja siita suunnitellusta ryhmasta? Toteutuuko ryhman matka?

Olen matkalla toiselle tohtorille, jota suosittelevat hyvana. Silmatulehdus ei ota parantuakseen. Se haittaa lukemista, telkan katselua ja pelaamista seka tietty tata naputteluakin. Tassa saa esimakua mita olisi sairastaa kaihia. Onneksi sita nyt osataan jo hoitaa katevasti laserilla.

Kari soitti asken, kun ei kai olisi parjannyt puhelimessa Yasserin kanssa, kun molemmilla on kielitaito aika ohkainen. Olivat pelanneet kierroksen niin reippaaseen tahtiin, etta kyyti tarvittiin tuntia arvioitua aikaisemmin. On tosi hyva keli pelata. Ainakaan kaupungissa ei tuuli tunnu ja aurinko tuntuu lammittavan enemman kuin eilen. Kun mittareita ei ole kuin yksi siella lentokentan kupeessa, on tyytyminen arvioon ja Nile-TV:n saatietoihin. Tuntuisi olevan noin 22 astetta.

Eilen oli Nile-tv:ssa haastattelussa ent. suurlahettil;as ja YK:n apulaispaasihteeri, nainen jonka nimi vilahti ohi. Han kertoi valitun parlamentin naisten tehtavista ja siita mita pitaa valtion asioissa tavoitella. Koulutuksen merkitysta han korosti ja otti esimerkiksi Suomen ja Nokian. Sanoi jotakin vertailua Nokian ja pikku valtioiden koosta. Ymmarsin etta han sanoi Nokian liikevaihdon vastaavan 3-4 pikkumaan vientia kooltaan. Silla Nokialla on hyvin koulutettua tyovoimaa omassa maassa. No, tamahan ei nyt enaa ole Nokian vahvuus, silla sehan vahentaa vakea Suomessa ja painopiste onkin koulutetun vaen varvaamisessa Kiinassa ja Intiassa. Koulutus kuitenkin ratkaisee ja siina on egyptilaisille tekemista.

Illalla pitanee viela kayda siella atk-korjaamossa, jos olisivat onnistuneet pelastamaan koneeni henkiin. Paivalla ei puhelimeen vastattu ja takalaiset arvelevat etta klo 18 jalkeen saattaisi olla auki.