Se kaheli Ariel Castro joka jenkeissä piti kellarissaan piilossa kolmea naista vuosia, sai reilun tuomion - 1000 vuotta. Vahinko ettei ehdi kaikkea kärsiä.

 

Jokin uutinen kertoi, että Singapore on päättänyt kosia Suomea kimppaan, koska meillä on kaikkea kivaa:

Suomineito on rikas, hyvin koulutettu ja pitää aina ilmastoinnin päällä ja on runsaasti lääniä. Eiköhän suostuta kosintaan?

 

Karmivia uutisia tulee koko ajan, jenkit ovat kokoamassa joukkoja ja uhoavat hyökkäävänsä Syyriaan, koska siellä on käytetty sariinia tai jotakin muuta kaasua ja tapettu taas suuri joukko siviilejä.

Uutiset kertovat että hyökkäys on tulossa muutaman päivän päässä. Karmivaa on että tämä pommitus voi laukaista jopa kolmannen maailmansodan!

 

Kun Syyrian tukena ja takana on Iran, joka on välillä uhannut pyyhkiä Israelin kartalta ja on varoittanut länttä sotkeentumasta Syyrian kriisiin.

Se voi tehdä jotakin peruuttamatonta ja muutama ohjus Juudean maahan toisi jenkit paikalle ja kosto olisi varma ja nopea. Turkki on valmiina tukemaan kaikkia jotka ovat kaatamassa Syyrian hallintoa.

Vanhat siirtomaavallat Englanti ja Ranska ovat jo tykit tanassa vaikka muu EU toppuuttelee. Niillähän on vanhaa kiinnostusta alueelle II maailmanpalon jäljiltä ja entiset riistotavat ovat vielä muistissa.

 

Kukaan ei kuitenkaan tiedä kuka sitä kaasua käytti ja YK:n tutkijat ovat nyt asialla. Mutta heidän ei odoteta kertovan käyttäjää, joten epävarmuutta jää. Lisää sotkua tänäänkin aiheuttivat kapinapuolen touhut, ne kun eivät ole osanneet yhdistää joukkojaan ja tavoitteitaan.

 

Ihan samanlainen tilanne oli silloin kun jenkit rynnivät Irakiin ja jälkeenpäin kävi ilmi että perustelut oli sepittelyä. Pelkkä raaka yhdistetty öljy-ja aselobby oli kaiken takana.

 

Seurauksena on nyt sitten Irakissa suuri sekasorto jokapäiväisine itsemurhaiskuineen ja muine pommituksineen eikä vakaudesta ja demokratiasta ole toiveita. Se demokratian istutus kun on jenkkien lempi-idea, eivätkä ne hölmöt vähällä usko että sitä ei vaan kaikkiin maihin ja uskontoihin voi ”koskaan” juurruttaa. Afganissa on saatu kovaa kokemusta, josta norjalainen dokumentti hyvin kertoi. Afganistan on maa jossa mikään ei toimi, mihinkään ei voi uskoa, kehitystä ei tapahdu.

 

Se edellyttäisi että näiden muslimimaiden väestöstä iso osa siirtyisi länteen ja oppisi demokratian alkeet koulusta lähtien ja sitten he periaatteessa voisivat palata pelastamaan syntymämaansa, mutta kun he eivät halua sitä enää sitten tehdä kun ymmärtävät paremmat systeemit.

 

Espanja möhlii aurinkoenergian kanssa. Ensin se maksoi liian kovia palkkioita itse energiaa tuottaville ja maa nousi uusiutuvien energioiden kärkijoukkoon. Nyt kun maan talous on kuralla, keksittiin huono idea alkaa verottaa heitä, jotka nyt tuottavat omat sähkönsä tai lämmittävät käyttövetensä auringolla. Sikamaista!