Luxor 21.2009 golf3

Reilu aurinkorasvaus tarvitaan, kun ollaan lähdössä reilun 4 tunnin retkelle avoimeen maastoon. Suosittelen ACO 50 kids-rasvaa. Imeytyy nopsaan ja levittyy helposti, suojaa riittävästi.

Mikkelin Pentti on kiinnostava tuttavuus. Firmansa myynyt liikemies, joka yrittää keksiä, mitä sitä isona tekis! Opetteli golfaamaan syyskuussa. On entisiä piiritason palloilijoita, joten edellytykset golfiin hyvät. Onhan se hurjaa jos juuri g-kortin suorittanut tekee birdien. Täällä syntyi miehen toinen. Onnittelut golfyhteisöltä.

18 reiän kiertämiseen on g-auto tarpeen. Aamulla otettiin herätys 6.50 ja taksi oli kämpällä hakemassa 7.30. Olen oppinut että kannattaa tehdä aamupala valmiiksi jääkaappiin ja samoin eväät jo edellisenä iltana. Siten aamu sujuu joutuisasti ja ehditään kentälle kun se aukeaa klo 8. Auli tuli toisen kerran mukaan caddieksi eli ajoi kaaraa. Se nopeuttaa peliä ja kävelytarve vähenee. Pena antoi vanhemmalle miehelle etuoikeutta ajaa autossa, mutta pitkiä vetoja oltiin kolmistaankin kyydissä. Ilmankos akku antoi merkkiä hyytymisestä viimeisellä väylällä.

Eilen oli kentällä tungosta täkäläisittäin. Ennen meitä pelasi yksinäinen mies ja kierroksen jälkeen nähtiin 4 pelurin ryhmä reitillä. Pena totesikin ettei näin ruuhkaisella kentällä oikein viitsisi pelata.

Tänään sitten saimme kiinni 2 aloittelijan parin, ranskalaispoikia. Pojat huitoivat pitkin pusikoita ja hiekkaerämaita etsien joka väylällä. Jäivät kauas taakse kun me väylällä suht hyvin pysyen painettiin edelle.

Taas tehtiin pallokauppaa väylillä. Hinnaksi muodostui 2 LE eli 25 centtiä. Bisnismies P aikoi ostaa kaikki tarjotut tuohon hintaan ja sitten poislähtiessä, kun mulla on pallot vähissä, hän myy ne mulle 2 euroa kpl.!

Kentästä saa lisäinfoa, mm video, sivuilta luxorgolf.net. Kentän nimi on Kings Valley.