Voihan perhana, joku on myöntänyt 6.12 mitalin, taitaa sitten mennä Saulin piikkiin vaikka eihän se voi kaikkia mitenkään tietää. Nää on näitä kunnan kautta meneviä tunnustuksia kehäraakeille. Tosi kovat tyypit saa niitä ennen kuin ovat pois pelistä.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein / Medalj av I klass med guldkors av Finlands Vita Ros orden 

Mulla kun ei ole edes puvun takkia olemassa, niin mihin sen sitten ripustaa? Ainoa juhla jossa sitä voisi kantaa on suurlähetystön pippalot ensi vuonna, mutta en taida vaivautua.

Kiitos nyt kuitenkin asian ehdottaneille.  Ote paikallislehdestä.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Bloigu Kari Matti, rikosylikonstaapeli, Heino Harri Allan, työvälinesuunnittelija, Lehmusto Marja-Liisa Päivikki, tiedottaja, Morko Aaro Pekka, vastaava mestari, Nikander Raimo Nippe Alvarinpoika, yrittäjä, Rintala Jari Juhani, näyttelyrakentaja, Tuomonen Eija Riitta Maria, liikennemestari, Uusi-Illikainen Maija Katriina, tutkimusassistentti.

Näitä muita palkittuja en tunne, mutta huomasin pari johtavaa poliitikkoa listassa ylempänä. Olivat sitten kunnanhallituksessa myöntämässä itselleen ristejä, kuten tapa on. Olenhan siellä itsekin istunut muinoin.