Iltahämärissä kuului portilta huhuilua suomeksi ja siellähän oli pikku lippumme houkuttamana Valtteri ja tyttöystävänsä parin muunmaalaisen turistin kanssa kysymässä kuulumisia. Kun oli kiireitä Marian pylvään kipsien kanssa esittelin talon vain pikaisesti. Totean vaan että juttelemme halukkaasti suomalaisten kanssa, kunhan ei satu juuri kiiruiseen saumaan. Annukka oli poissa, joten kahvit jäi keittämättä.

Hannun kaveri Jorma on jo pyörinyt kuvioissa toista viikkoa. Toi ansiokkaasti mulle skaalatikun, jossa oli sellainen hassu erikoisuus, että 1:25 asteikko oli pielessä siten, että luku 50 oli neljänkymmenen kohdalla jne! Ehkä tikkua myytiin edulliseen 5 eupan hintaan juuri siksi. No, ei haittaa kun muut suhteet pelaa. En ehtinyt perjantaisille Hannun lettukesteille, kun sattui juuri silloin olemaan portaiden ja kalusteiden lakkauspuuhaa ym askaretta, joista pääsin irti vasta 21.30 aikoihin.

Sari soitteli Luxor hotellista, että täällä taas ollaan, sillä eivät ole pystyneet vastustamaan tämän maan vetovoimaa, vaan ovat Erikan kanssa paikalla. Olivat juuri istahtaneet altaalle auringonottopuuhiin. Naisilla oli muutamia kirjoja mukana kirjastoa täydentämään, kiitos vaan. Asettuvat kai Hannun alivuokralaisiksi, kunhan edellinen vieras Jorma lähtee kotiin.