Eeva ennusti, että jos Paavon terveys ja lääkärit vain sallivat, hän palaa tänne jo ennen joulua. Saas nähdä. Sain heiltä "perintöjä", kierrätystä kun kaikki kannatamme. Paavo antoi kengät jotka olivatkin osoittautuneet liian pieniksi, kun jalat tuppaavat turpoamaan. Minulle sopi. Eevalta sain sakset ja yleisvoidepurkin ja elintarvikkeiden jämiä, pyyhkeen ja paketin nenäliinoja. Kiitos molemmille.

Lentävät Istambulin kautta, joilloin on suora lento Hesaan. Silti tulee kaksi välilaskua. Joutuvat roikkumaan kentillä ja on yölennot. On aika raskasta 84-vuotiaalle. Mutta P on varsinainen seniori-reilaaja, kokenut reissaaja. Kertoi usein nukkuneensa reppu päänalusena lentoasemien lattioilla. Niitä siivotaan hyvin joten mikä ettei. On jäärä reissannut täälläpäin jo -70 luvulta asti.

Eeva veti minutkin pitkille kävelyille ja hyvä niin, sillä niitä itsekin harrastan. Yksin se vaan ei ole niin kivaa, sillä kokemusten ja näkemysten jako on aina kivaa. Minulla kun on vielä tämä vallankumouksen seuranta juuri nyt tärkeää, on aika ollut kortilla. Nyt sitten hiukan aikataulu helpottaa, mutta kävelyitä jatkan. Yksin asuminen vaikuttaa kyllä niin, että huusholli on enemmän sekaisena, kun siivous ei maita, kuten ei maita kotonakaan.

Nyt alkaa kämppä olla kunnossa, kuuma vesi ja valot sekä lukko pelaa, kaasu virtaa ja jääkaappi kylmenee. Vielä pikku hankintoja, pyyhekoukkuja ja muuta ihan pientä tarvitaan. Onneksi kaikkea löytyy helposti. Siksi tänne voi tulla aika rennoilla varusteluilla. Katsoo vaan mun blogistani ostospaikat, niin helppoa se on ! Paavokin tuli vain pikku repun ja pyörällisen kauppakassin kanssa, vähin vaattein ja uhkasi vielä niistäkin jättää tänne osan.