Katso kamalaa kuvaa toissayöltä, jossa armeija hakkaa törkeästi siviilejä. On niin kamalaa kuvaa että herkempää yököttää. Varo.  Linkin lähetti Alice ja toinen vastaava löytyy kommentista juttuun lukekaa viisaampia...Näitä kommentteja yleensäkin kannattaa lukea, koska ne antaa väriä ja usein lisätietoa.

http://youtu.be/4iboFV-yeTE

Armeija tai sen osa, ilmeisesti erikoisporukat, jotka on koulutettu mellakoita vastaan. Kyllä täytyy olla luonteeltaan kiero tai sairas voidakseen osallistua oman kansan pahoinpitelyyn ja täysin holtittomasti ja törkeästi.

Äsken oli lehdistötilaisuus, jossa varapuolustusministeri Adel Emara puhui potaskaa, tyyliin "kansakunta on vaarassa, armeija puolustaa kansaa terroristeja vastaan, on ylpeä siitä että se puolustaa demokratiaa, vaaleja, rajoja". AlJaz ei näyttänyt koko juttua, koska suunta oli selvä. Kysymyksiä ei näytetty, saati vastauksia. Typerää paskanjauhantaa sotilasjuntalta. Ei ole ihme että sitä vaaditaan luopumaan vallasta heti. Kansa on raivoissaan koska nämä hakkausvideot leviävät netin kautta nopeasti. Kansa tietää mitä on tapahtunut eikä näitä sikamaisuuksia voi hyväksyä.

11 kuollut, 700 loukkaantunut, 186 pidätetty. Armeijan saavutukset lähipäiviltä. Ja kenraalit kehtaa sanoa että tämä on "Egyptin malli siirtyä demokratiaan!" Todella härskiä.