Nimi on ollut virallinen siitä asti kun nimilakia muutettiin joskus 90-luvulla. Silloin oli 2 kpl saman etunimen haltijoita.  Kokeilin kurillani googlettaa nippe-alkuisia juttuja ja löytyi kainekanlaista. mm urbaanisanakirja oli uusi tuttavuus ja sen määritelmä sanalle nippelit on naisen nännit. Ei ole vaikea arvata sillä englanniksi on sama sana ja merkitys. Mutta luulen että suomessa on tutumpi merkitys tämä pikkuasioita, pikkutavaroita.

http://urbaanisanakirja.com/word/nippelit/

Kun maailmalla ei näytä tapahtuvan mitään mikä juuri nyt kaipaisi minun analyysiäni, viihdytin itseäni sanaleikeillä. Tässä tuloksia:

Sanakirja:
Nippe on sanan nipper taipunut muoto. Se on kai ransakaa mutta ei selvinnyt merkitys

Löytyi gerbiili nippe, joka kuoli yllättäen. Aikaisemmin ainakin oli Iltasanomissa sarjakuvakoira nippe. Tampereelta löytyy polkupyöräliike Nippeli Oy. En ole ollut tekemisissä sen enkä allaolevan toisen yrityksen kanssa. Ote on nettikirjoittelusta jollakin harrastesivulla.

Törmäsin täysin uskomattomaan "asiakaspalveluun", tai oikeammin sen puutteeseen asioidessani www.nippelit.fi -verkkokaupan pitäjän kanssa. Tarina alla lyhennettynä. Jos jotakuta kiinnostaa, voin privana lähettää myös alkuperäisen sähköpostikeskustelun. En sitä kuitenkaan tähän sellaisenaan laita mukaan - ties mitä hurjia lakeja saattaisin rikkoa.