Pois potkittu Jemenin Presidentti Saleh puhui juuri Aljaz lähetyksessä. Hirveetä farisealaisuutta ja suoranaista valhetta. Ettäs jätkä kehtaa!

Ottaahan se lujille menettää kaikki valta ja valtavat tulot jotka nämä roistot yleensä imevät omilta kansalaisiltaan. Sanaassa eli Jemenin pääkaupungissa on edelleen mielenosituksia, sillä pelkkä vanhan kelmin ero ei takaa varsinaista muutosta. Se ei takaa demokratiaa vaan se voi lievetä vaan jonkinlaiseen välitilaan, jossa vanhat temput jatkuvat ja kansa kärsii ja maksaa. Vanhalla pressalla on ote maahan vain siksi että on ollut vallassa 30v. Sama vaiva on Egyptissä, eli vanhat rakenteet vaikuttavat pitkään.

Miltähän tuntuu näistä muista arabikunkuista, jorka joutuvat katsomaan muiden vanhojen vesseleiden kukistumista toinen toisensa perään. Vielä pari konnaa ehkä mahtuu Saudeihin, mutta mitä sitten kun sekin kaatuu?

Koko arabimaailma vapisee ja horjuu. Öljyllä ei voidella vapaita arabisieluja, berberien perinteitä tai beduiinien vapauden kaipuuta. Sivistyksen pintakiilto on rapissut kaiklta näiltä diktaattoreilta. Muistetaan vain Saddamia ennen hirttämistä ja nyt Gaddafia revittynä sadevesiviemäristä.