Säätilat ja vaatteet

Pannaan muistiin, että tarvitaan joulu-tammikuussa teepaitoja ja pitkähihaisia, jotta voi kerrospukeutua iltaisin. Yksi villainen pitkähihainen tarvitaan myös.

Aamuisin on reilusti alle 20 astetta, ip yli 30. Joten golfkentälle varhain lähtiessä kaipaa aluksi pitkähihaista. Sepon nyrkkisäännön mukaan: "15 asteessa shortsit" voi alapään varustaa.

Kun kämpissä lienee aina pesukoneet, ei paitoja tarvita kuin viikon tarpeiksi. Pesetyskin on edullista, jos ei olisi konetta.

Sähkökatkot

Yksi parin minuutin katkos on ollut 7 viikon ajalla. Mutta silti olen oppinut tallentamaan näitä tekstejä useammin, koska omat näpelöinnit ja koneen olematon hiiri aiheuttaa joskus sotkua ja osa tekstistä saattaa kadota. Kun tämä läppäri ilman normaalihiirtä on toivoton.

Blogin käännös tulossa?

Uusi asia tuli opituksi. Tätä kirjoittaessa en vielä tiedä miten juttu toimii, mutta jo nyt voitte nähdä, että Hein "the hollander" on vastannut mun blogiini.Hän on komentanut googlella tekstin käännöksen englanniksi ja ymmärtänyt asioita, vaikka käännös ei tietenkään voi olla ihan oikea.

Yritän itse ehkä kielenkääntö-ohjelmalla kääntää osia tai sitten avaan erillisen osion, oman blogin englanniksi. Voi hyvin olla että mun murteellinen slangiteksti ei oikein käänny. Täytyy varmaan ruveta kirjoittamaan kirjakieltä (?) Silloin tarvitsisin sen oikeinkirjoitusohjelman avukseni. Jospa joku nuori antaisi ihan täsmällisen temppusarjan, miten homma hoituu? Seuratkaa tilannetta!!!

Tapasimme taas sen yksihampaisen "juristin" ja Anna-oxfordilaisen. Anna esitteli postikortteja, joita oli ostanut, joulukortteja. Myyjä oli ihmetellyt että joka kuvassa esiintyy samanlainen, punapukuinen partaukko. Anna oli myös käynyt parissa luxushotelissa ja otattanut itsestää kuvia joulukuusien edessä. Oli sitten jonkun paikallisen avustuksella siirtänyt kuvansa "Facebookiin". Sain hänen yhteystietonsa ja vaihdoimme kontaktit. Kai se f-book olisikin hyvä idea tällaisessa elämänkäänteessä kun asustelee pidempiä aikoja muualla. Täytynee sekin opetella, vaikka jo ehdin tehdä periaatepäätöksen, etten mokomaan ryhdy.