Ensi kerran tällä reissulla pääsin kentälle asti. Suurin syy oli tietysti se, että minua ei huvita yksin pelata. En ole niin fanaattinen golffari. Nyt siis tilasin taksin kymmeneksi, että olisi sää vähän ehtinyt lämmetä. Ja olisihan auringon puolesta lämpöä ollutkin, mutta tuulta oli sen verran että se piti lukemat alhaalla. Irma kuitenkin rohkeni ottaa lyhythihasilleen.

Peli sujui pitkästä tauosta huolimatta kohtuullisesti. Kenttä on tavanomaisessa kunnossa. Sehän on hauska ja osittain hyvinkin erikoinen kokemus, tämä ROYAL WALLEY kenttä. Vanhat tutut kenttäpojat ottivat iloisena vastaan. Kuulimme että olimme tänään ainoat pelurit. Eilen kuulemma oli käynyt 2, joten tilaa on ruhtinaallisesti.

* * * * *

Johki tuossa edellisen kirjoitusten kommenteissa herättelee ihmisiä hyvää tekemään. Tässä tapauksessa on menossa keräys erään Luxorin lähellä olevan pikku kylän auttamiseksi. Brittien alullepanema hanke on saanut pystyyn kotisivunkin, mutta siitä ei paljoa selviä. Hanke on kuitenkin hyvin konkreettinen ja apu menee perille, kun sen nämä puuaihmiset itse vievät. Selvittelen asiaa ja kerron kohta lisää.

+)   http://www.helpinegypt.com/default.html