Tämä lienee hyvätasoinen asunto. Askeettisen puoleisesti kalustettu, kuten hotellihuoneetkin näissä arabimaissa. Kaasuhellassa on 6 poltinta enkä ihan heti siihen jaksa perehtyä. Sinänsähän kaasuliesi on ok, ammattilaistenkin suosima nopea tapa kokata. Katoissa on isot tuulettimet ja päämakkarissa ilmalämpöpumppu viilennykseen. Kun lämpöä oli ip lentokentällä +30, ei silti ollut tarvetta viilennykseen yöllä, kun ei ollut peittoa eikä yöasua.

Jonkinlaiset sisätossut on matkalla tarpeen, sillä lattaioilla tuntuu aina olevan hienoa hiekkaa. Jalkapohjat tuntuu aina sottasilta.

Niille pyyhekoukuille tulee tarvetta, sillä kaapit on hyvin vanhanaikaiset. Esim vaatepuita ei ole kuin mitä turistelta on jäänyt heppoisia muovisia. Kaippa se johtuu siitä, että arabin vaatehuolto ja tarpeet ovat niin erilaiset kuin meillä pohjolan asukkailla. Sitä eroa ei varmaan käsitä hotellinpitäjä eikä suunnittelija. Vasta kun on asunut länsimaissa, sen ehkä oppii, mutta kun länteen on päässyt, ei juuri takaisin halua muuta kuin käymään. Meilläkin on kotokylillä useampia egyptiläisiä. Yleensä ovat ainakin aluksi ravintolanpitäjinä.