Eilen ip meni yhteydet poikki ja äskeinen päivitys jäi tälle päivälle.

Lohdutuksena mulle itelle voin kertoa että lämpötila on noussut hyvälle tasolle. Enää ei tarvitse kynttilöillä yrittää lämmittää allaskoppia, joka muodostuu onneksi pieneksi tilaksi kun suihkuverhoa käyttää seinänä. Siinä hetken aikaa kun paloi pari tuikkua, kesti ottaa suihkun. Kiireesti silti piti kuivata ja hypätä vaatteisiin, ettei jähmettynyt. Nyt on pystynyt ottamaan suihkun hiukan rennommin. Hyvä niin, sillä tuikut loppuivat naisten aikana, kun oli niin vilu tv-katsellessa olohuoneessa, että aina paloi kynttilöitä. Mun asunnossa kun on lämpöpuhallin vain makuuhuoneessa ja sen teho tulee hitaasti muualle asuntoon. Myös on kaikkialla erilaisia rakoja ulos, niin että ei se saavutettu lämpötila kauaa säily. Tuikut oli viime kauden peruja, kun silloin toin ison pakkauksen, eikä ollut näin kylmä kuin nyt. Aloin kysellä uusia mutta kukaan ei osannut neuvoa. Menin sitten Feirus.apteekkarilta kysymään. Hän nauraen kysyi luulenko että apteekki myy kynttilöitä, mutta selitin että hän osaa enkkua ja siksi on hyvä tietolähde. Arveli että näissä suuremmissa supermarketeissa olisi. Piirsin lapulle kuvia kynttilöistä ja hän kirjoitti sanan arabiaksi. Mutta ei siitä apua ollut, sillä "S-Marketin" pojat vain pyörittivät silmiään. Ei ole heillä eikä tietoa missä olisi. Forty- ja Omar-marketit täytyy vielä katsastaa. Kylmimmällä viikolla kun oli naiskyläilijät mukana palelemassa, kyselin pieniä sähkölämmittimiä huonolla tuloksella.

Nyt on todella helmikuun puolella ollut inhimilliset lämpötilat, vaalipäivänä 5.2 oli oikein leuto ja kiva iltakin. Kelpasi siinä seurata meidän pressanvaaleja, vaikka kaikki jännitys laukesi jo heti ennakkoäänien tulokseen.

Tässä jonain päivänä rupesin miettimään uusien linssien ostoa vanhoihin pokiin, kun alkavat olla aika naarmuiset ja näkökin on jo muuttunut. Pari vuotta kelpaa lasit, sitten alkaa tarkkuus kadota. Yksi - LOOK - löytyy tv-kadun alkupäästä. Sisään ja selvittelemään hintoja. Tyttö osasi vaatimattomasti yhteistä maailmankieltämme, mutta selvisi että yksiteholasit vaihdettuna maksaisivat 100 ja kaksitehoiset 600LE. Mulla on mukana viime kevään silmälasitarkastuksen paperi, jonka otatin kun ilmaiseksi tarjosivat. Seuraava optikkoliike onkin ihan lähellä, kansainvälisen sairaalan takaportin tuntumassa. Siellä tytön enkku oli vielä vaatimattomampaa, ja epäilen että hänelle tuli jonkin tason virhe, sillä hän ilmoitti kaksitehoisten muovipalasten hinnaksi 30LE, mikä olisi poskettoman halpaa. Otan tässä kohta tarkastuspaperin mukaan ja käyn tarkistamassa hinnan.