Kolmas nuhainen päivä menossa ja ajatuksetkin tuntuu olevan tukossa. Sitruuna-hunajateetä vaan kuppikaupalla ja lokoista oleilua kämpillä, paljon unta palloon.

Lääkeasioissa pistäydyin Pharmasian tohtoria jututtamassa ja hän kertoi taas karmeita paikkallisjuttuja.  Asia liittyy siihen, että odotamme yhdessä lääkkeitäni, joiden kuljetus tulee Qenan kaupungin kautta. Kuljetus on tökkinyt jo pari viikkoa ja multa loppui pillerit juuri aamulla.

Murhatarina, joka liittyy paikallisiin sukuriitoihin, on saanut karmean jatkon, jossa lie käytetty palkkamurhaajia.  Kaksi miestä ajoi moottoripyörällä katua, pysähtyy ja ampuu 3 teellä istuvaa miestä. Ampumisen säikyttämänä vastapäisestä kaupasta tulee ulos 2 ihmistä, molemmat ammutaan. Rähinään liittyi vielä 3 haavoittumista.

Vaikuttaa ihan mafiatyyliltä ja ainakin minä heti ajattelen niitä roistoja joita salainen poliisi käytti murhaamaan mielenosoittajia Tahririlla.  Kun vanha hallinto kouristuksissaan päästi vapaaksi muutaman tuhat vankia, saadakseen levottomuutta aikaan ja oikeutuksen omille törkeyksilleen siinä sivussa. Toisaalta se ilmeisesti käytti juuri näitä rikollisia oman hyökkäyksensä kärkenä, tappajina ja sala-ampujina. Nyt lienee näitä samoja konnia käytettävissä myös sukuriitojen raskaassa sarjassa tappajina.

Poliisi keräsi vähät todisteet, mutta lienee aika voimaton. Vaikka taustalla tiedetään olevan tämä vanha klaaniriita, sitä on vaikea selvittää. Mafiallakin oli omerta ja jotakin samaa voi olettaa täällä olevan. Juoruavat tapetaan.

TÄTÄ EI KANNATA PELÄSTYÄ !  Se oli "vain" paikallinen sukuriita, joka on päässyt pahaksi ja suvut ovat käyttäneet hyväkseen lievää sekasortoa joka vaivaa poliisia. Turistipaikoissa ei ole vaaraa, sillä kaikki siitä riippuvaiset asukkaat ovat ystävällisiä ja haluavat edistää turismia ja sen turvallisuutta. Onhan näitä kamaluuksia sattunut muuallakin.