Kapinaperjantai 25.11

Arvioitsijat ennakoivat että ”miljoonan miehen marssi” (mmm) tulee osittain epäonnistumaan, sillä alkuviikosta muslimiveljeskunta (MB) tuki hanketta mutta on nyt kääntynyt boikotoimaan mielenosoitusta.

Levottomuuden ovat levinneet Ismailiaan, josta tuli kuvaa kiviä heittelevistä nuorista miehistä ja ilmaan ampuvista poliiseista, kyynelkaasupilvistä.

SCAF on eilen pyytänyt anteeksi kuolonuhreja, joita ilmoitettiin 38 tai 39 (eri lähteet). Taas vakuutettiin että ampujat joutuvat vastuuseen, mutta se on pötyä. Ei heitä ensinkään saada selville, sillä eiväthän sotilaat toisiaan kavalla. Täällä kai ”kaveria ei jätetä” tarkoittaa ihan eri asiaa kuin meidän sodissa. Täällä se tuntuu tarkoittavan että rötöskaveria ei kavalleta. Jo talvella luvattiin samaa, otetaan kiinni ampujat ja tuomitaan. Mitään ei ole tehty ja se juuri on yksi yllyke mellakoihin. Kansa ei enää usko näihin kenraaleihin.

SCAF on siistinyt esiintymisiään. Nyt on puhemiehenä selväsanainen, sympaattisen näköinen kenraali. Eilen oli julistavien ukkojen rivi pöydän takana ja siihen oli puettu siviilipukuun viidestä ukosta kolme.

Äsken ilmoitettiin ehdokas uudeksi pääministeriksi. Ukko on 77v. Entinen ja kokenut ministeri. Etunimi on Gamal mutta sukunimi livahti minulta.Kun tori kuuli nimen, se alkoi buuata ja huusi "ulos".