Kun ei näe kotimaisia tv-ohjelmia, pitää asioita katsella netistä. Yhteys on niin hidas että videoita ei viitsi edes yrittää katsella. Joutuu odottamaan tuollaiset 30 sek jotta sitten näkee liikkuvaa kuvaa ehkä 5 sek. Nämä selailut ovat juuri tänään antaneet mahtavaa lisäintoa ja kiinnostusta.

US:n nettigallubbiin oli vastannut yli 11 000 lukijaa ja vastannut kysymykseen, kumpi valitaan? Tulos oli yllättävän tasainen, Pekka 49% ja Sauli 51% ! Toinen kiinnostava tieto oli www.haavisto2012.fi sivustosta:

Pekan kampanjaan on virrannut lahjoituksia ihan huimasti. 7000 lahjoittajaa oli kerryttänyt vaalikassaan 530 000 €, mahtava summa. Aluksi kampanja lähti liikkeelle aika vaatimattomin resurssein, mutta nyt puntit ovat tasaantuneet myös rahan osalta.

On avattu myös uusi tukisivu www.siksipekka.fi  ja minua kiinnosti erityisesti Ex-komentaj Juhani Kaskealan tuki Pekalle. Siinä hän totesi Pekan hallitsevan armeijaan liittyvät asiat hyvin eikä kenraalia (amiraalia) lainkaan häiritse Pekan sivaritausta. Ovat muuten ihmisinä saman tyyppisiä kavereita. Kaskeala sattui kesällä golfkaveriksi ja esitteli itsensä kuten tapoihin kuuluu, vaikka on varmaan tottunut siihen, että hänet tunnetaan ilman esittelyäkin. Peliseurana hän on tosi mukava, suosittelen.