Kävin syömässä kalaa + salaattia Heinin kuppilassa ja kun oli tullut  raskas "paketti", tarvitsin taxin. Soitin ensin Yaserille, ei vastaa. Sitten uudelle kieltä puhuvalle pojalle, ei vastaa. Klo oli puoli kuusi ja molemmat rukoilemassa. Olisi pitänyt arvata, mutta en jaksa miettiä näitä. Sitten ensin vastasi Yaser ja sovittiin keikka. Heti perään toinen ja kerroin että sain jo kyydin.

Yaser kantoi lasitavaran neljänteen ja oli vähän nolon näköinen ja tai miten sen kuvaisi, kun selitin, että tämä oli sen uudenvuoden aaton kyydin loppuosa, kun silloin maksoin reilusti, kympin kyydistä 30 ja annoin 50 sanoen että tästä 20 on seuraavaa keikkaa varten.

Vahvisitimme vielä lauantain golfreissun, mutta silloin perin takaisin vaimon hellämielisen tuplamaksun. Tällä Yaserilla on sellaiset ruskeat, surulliset  koiransilmät, että naiset niihin herkästi sortuu ja maksaa liikaa. En halua olla pihi, mutta ei ole järkeä maksaa kerran lentokenttäviennistä kuin max 50 (35 riittäisi tinkimällä) kun sama kaveri ajaa porukan golfkentälle, jonne on vielä 5 km lisämatkaa ja hakee vielä takaisin, hinnalla 100LE, siis 2x meno-paluu, yht. 100. Maksamalla liikaa tekee itsensä vain hölmöksi, on täkäläinen mentaliteetti, jonka olen oppinut heiltä, jotka täällä asuvat pysyvämmin, kuukausia ja vuosia.