Oli tarkoitus syödä letut Heinin kuppilassa, mutta jostakin syystä paikka oli kiinni eikä edes puhelimeen vastattu. Liekö jotakin hämminkiä, sairautta? No muutettiin suunnitelmaa ja haukattiin makeat letut TV-kadun Qwickissä. Se on kadun alkupuolella ja toisen kerroksen terassilta on hyvät näkymät vilkkaalle kadulle.

Nuo saamarin moottoripyörät vain meluavat välillä poskettomasti, ettei kaverin puhetta kuule. Pyörien määrä on lisääntynyt muutamassa vuodessa huomattavasti. Ne ovat niin halpoja, että pienelläkin palkalla sellaisen saa hankittua. Hintaa kysyin viime kaudella ja sain arvion 400 euroa. Täällä on sama tyhmä villitys että pojat ruuvaavat äänenvaimentimet pois kiinalaisvehkeistään ja meteli on sen mukainen. Sen lisäksi vauhti on älytön ja äänimerkkiä painetaan koko ajan. Noin yhdellä sadasta on kypärä.

Siinä Qwickin kohdalla toisella puolella katua on pikku hotelli, Little Garden, jossa yöpyy hinnalla 14€. Sen löytää pikku kujalta noin puolivälistä kadun alkupäästä tv-tornille ja mainoskyltti on tv-kadun keskellä pylväässä.