Vanhan kamun Mikkelin Penan piti tulla, mutta lennon aamuna tuli tekstari, ett' on kaveri telonut selkansa, eika paase tulemaan, onpa vahinko hanelle ja Aulille. Onneksi tuli heidan reissukaverinsa Kari ja Tuire, jotka tarjosivat minulle golfseuraa, kiva niin.

Minulta katosi 2 palloa, kun avaus meni saharan puolelle ja jossakin muuallakin tuli liian pitka lyonti. Yhtaan pallokauppiastakaan ei nakynyt tanaan. Peli meni jotenkuten, onhan edelliskerrasta jo kuukausia. Nama nuoret elakelaiset olivat olleet porukalla Portugalissa ja lahtevat muutaman viikon paasta "Thaikkuun" pelailemaan. Toivotaan etta Pena toipuu siihen mennessa.

Pelkasin lahtiessa, etta jalkojen pikku kantapaavaivat ovat kipeana, mutta hyvin jalat kesti. Silman kanssa on vaikeampaa, tulehdus on paremmassa okulaarissa ja pallo katoaa silmistani noin 100 metrin jalkeen. Nama "nuoret" pelaavat 5 paivana, mina en jaksa. Paiva pitaa olla valia lepoa varten.

TAALLA ON KYLMA!!!  Tanaan oli 17 astetta, johtuen kovasta tuulesta. Viela kun tuuli nostaa hiekkaa taivaalle, se pimentaa auringon ja viilentaa edelleen saata. Meillehan 17 on ihan ok pelisaa, mutta takalaiset valittavat kylmaa ja vetavat villapaitoja ja takkeja niskaan. Taivaanrannassa lensi hiekkaa joka oli kuin savua ja lentokoneet pelikentan ylla, jotka normaalisti nakyvat selvana, noin kilsan paasta, lensivat tanaan kuin sumussa kotona. Hiekkasumu!?

PAK kirjoitus-workshop etenee nyt ohjelman mukaan, ainakin melkein, kun han toipui ripulistaan. Minulla ei ole ollut oireita, onneksi.!