Kännyostos ja tablettimietintää

 

Katselin Suomen hintoja ja yritin vertailla eri malleja ja merkkejä, mikä ei ole ollenkaan helppoa kun ei ole ollut tarvetta perehtyä. Malleja oli sillä sivulla yli 1100 kpl, joten valinnan varaa olisi. Taidan päätyä yhteen äly-hipaisu-fiksuun ja toinen saa sitten olla jokin halpis, jolla vaan textataan ja soitellaan.

 

Olen ollut viime ajat kiukuissani (suomikännyyn) Nokian jo vanhaan malliin, jonka numerosta ei ole hajuakaan. Siinä on aika hyvä kamera, mutta muutoin sen valikot ja systeemit tuntuu nykytasolla ihan kävyiltä. Mullahan on ollut täällä (egykänny) jokin 2000 sarjan antiikkimalli, mutta Suomessa tehty ja aikanaan tasokas puhelin. Siihen ostin viime talvena akun, mutta jokin mättää ja nyt sitä pitää ladata vähälläkin käytöllä lähes joka toinen päivä. Abdy sanoi ottavansa mielihyvin kiertoon eli vaimolle. Itse hänellä on HTC tms isoruutuinen ja ”älykäs”. Kai on vaan pakko luottaa kykyihinsä sen verran että sitä oppii hallitsemaan, vaikka friikki en olekaan. Kysyn sitten taas neuvoa lapsenlapsilta.

 

Jani jo vastasi ja totesi että kohta kaikki kapulat on ”älyjä” joten ei sitä karkuun pääse. Pakko on opetella edes perusjutut. Nyt ne vielä saattaa oppia, ettei käy kuin mutsille joka ei koskaan oppinut maailman helpointa kännyäkään.

 

Nonniin, kapula tuli ostettua, Abdy ja Ali kun olivat asisteeraamassa. Olihan aika homma, sillä Samsungin kapulassa ei ole suomenkieltä ja sen etsiminen verkosta oli hitaan yhteyden kanssa vaikeaa ja jäi kesken. Abdy lupasi ladata sen verkosta, kunhan ehtii. Nyt panin aluksi harjoittelun vuoksi siihen uuteen ja hienoon Luxor-kortin. Kotona sitten pitää vaihtaa ja ehkä etsiä suomi. Hidaste oli että pojat etsivät listasta Fin-alkuista sanaa mutta tietty siellä lukee SUOMI. Hinta suojuksen kanssa oli 2100LE, mutta mulle jäi epäselväksi mikä malli se lopultakin on. Puheissa oli galaxy S4, mutta jotenkin se jäi varmistamatta.

 

Saattaa jäädä syksyyn sen toisen kapulan osto, jolloin tämä älykänny jää suomenkapulaksi. Ans kattoo nyt. LUXORISSA SATOI ja jo kahtena päivänä peräkkäin.