Pakistan hapantui jenkeille, kun nämä täysin kansainvälisten tapojen vastaisesti lensivät luvatta Pakistaniin tappamaan Osamaa. Erikoisjoukot lähtivät kai tukialukselta mereltä, lensivät koptereilla syvälle sisämaahan, tekivät murhan ja häipyivät. Tuskin Isäntämaa silti suri tätä terroristien perikuvaa, mutta tapa jolla USA tempun teki, korkeimman johdon siunauksella ja seuratessa operaatiota netiss suorana, raivostutti pakuja.

Nyt sitten samanlainen törkeys, tällä kertaa Naton nimissä mutta jenkkien ilmavoimien koneilla. Ampuivat hengiltä 25 rajasotilasta, kun hyökkäsivät hävittäjin raja-asemalle. USA:n kenraali pahoitteli näitä "oheisvahinkoja" kuten heillä on tapana. Mutta sepä ei pakuille riittänyt, vaan nämä antoivat takaisin tykittäen Naton tukikohtaa. Aika kova liike USA:n liitolaiselta !

Nyt ovat suhteet kireinä tietysti. Saas nähdä mitä Obaman porukka nyt keksii. Tähän asti ovat vakuuttaneet että Pakistan on tärkeä liittolainen ja syytäneet taaloja kenraaleille. Nämä ovat luultavasti ostaneet rahoilla aseita jenkeiltä ja pistäneet tavan mukaan ison osan omaan taskuun. Se ystävyys on nyt kyllä katkolla!?