luxor 127.2010 blogista

Minulle ei ole oikein selvinnyt, miksi blogilla pitää olla erikseen nimi/otsikko ja osoite. Tuntuisi helpommalta jos ne olisi sama juttu. Ainakin tiedon markkinoinnissa se olisi tyylikästä.

Nyt kuitenkin blogini osoite on "kaamostapakoon" ja sen nimi "talvi Egyptissä". Kokeilin googlettaa molemmilla ja tämä kyllä löytyy. Jos panee hakuun molemmat sanat, löytyy vielä varmemmin.

En vielä tiedä, onko tarvetta ja halua ylläpitää tätä keväällä ja kesällä, mutta sitten taas syksyllä, kun alan suunnitella talvea auringossa, pitänee palata asiaan.

Vasta äsken tajusin katsella tätä vuodatus-sivustoa riittävän huolella, ja tajusin, että olin jättänyt valitsematta kategorian, johon haluan blogini sijoittaa. Nyt se on korjattu, ja sellainen lukija, joka etsii "matkailu" kohdasta, voi selaamalla löytää. Mutta siellä toimii nimi, eli Talvi Egyptissä.

Kun seuraavan kerran palaan asiaan joskus syksyllä, lupaan parantaa tasoa ja panna esille kuvia. Ehkä jotakin grafiikkaviritystäkin, jos jaksan opiskella tai joku lapsenlapsista auttaa.