Muuttosähläys. ti klo 07.39

 

Suunnitelma hallitusta muutosta meni pipariksi, kun en saanut sovitusti avainta haltuuni.

Jotenkin edellinen asukki oli ymmärtänyt SKV:n Karin edustavan isännöitsijää, ja vaikka oli sovittu että avain menee hänelle ja hän heittää sen mulle. Realia-Isännöitsijätoimiston porukka ei ollut tajunnut ilmoittaa avaimista minulle tai Karille. Välinpitämättömyyttä, laiskuutta?

 

Niinpä en saanut avainta sovitusti lauantaina, vaan vasta muuttopäivänä. Muutoin olisin käynyt asentamassa joitakin kamoja paikalleen, valaisimen yms. Nyt koko homma tiivistyy tiistaipäivään, mutta eiköhän tästä selvitä. Itse olisin halunnut edetä loivemmin, kun tämä ronttaus aina käy voimille. Nyt jo on valmiiksi vaivaa kädessä ja selässä.

 

Onneksi tulee yksi käsipari lisää, jotta pakollinen välipakkaus sujuu ripeämmin. Olisin sitä tehnyt hissukseen etukäteen jos suunnitelma olisi toiminut. Eli rontannut vaikkapa astioita, vaatteita ja liinavaatteita erikseen ja ehtinyt niitä hiukan järjestellä ennen isompien kamojen saapumista. Nyt ne kaikki on yhtenä hirveänä sotkuna kasassa.

 

Sen verran muutto ressaa että heräsin tavallista aikaisemmin, mutta mitään ei voi tehdä ennen kuin Realia avaa. Siksi voin nyt katsoa TV:n analyysejä Ukrainasta. Kaikki ovat kovin huolestuneita. Putin on toiminut ovelasti ja on näin näyttänyt, että häikäilemätön ja nopea toiminta riisuu länsimailta työkaluja. Länsi ei halua panna kovia piippuun, sillä siitä vasta kaameita seuraisi. Propaganda on huipussaan, todella törkeää ja tekee asioiden seuraamisesta vaikeaa.

 

Pikku sivuseikka on sitten se, että taas on suurta leväperäisyyttä näkyvissä Suomen lipun kunnioituksessa. TV1 ajankohtaistoimitus on pari kertaa näyttänyt traileria, jossa mainostetaan illan erikoislähetystä Suomen ja Venäjän suhteista. Siinä esitetty lippu on väärän värinen ja risti mitoitus väärä. Lähetin asiasta ensin sähköpostia ohjelmatoimitukseen, mutta sitten arvelin että tarvitaan järeämpi toimi ja muistutin asiasta YLEn tiedotuspäällikköä. Jännä on nähdä miten toimivat, mikä on lippu illalla lavasteissa.

 

Panen tänne jatkoksi kirjeenvaihtomme kunhan saan vastauksen, jos saan. Enkä jätä asiaa tähän!