Annukan tekstiä: (nn lisäys suluissa)

Nyt olin syömässä ja kävelin tähän hotelliin ja totesin,että oikaisin päivällä.
Tuossa "television" (kadun nimi)  yhdessä keskipylväässä on valokylttiopaste tänne ja se on aika huomaamaton ja jonkun matkaa siitä "kodinanttilasta". (mainio kodintavaroiden kauppa, edullinen. Sijaitsee samalla puolella kuin TV-masto, kadun alkupäästä kai toinen kortteli)
Tämä tietopakkiin Kyl tää paikka on ok.
Äsken tapasin 2 täällä asuvaa suomalisnaista, jännä kun heitä löytyy.
Toinen asuu miehen kanssa ja on tyytyväinen. Kaivoivat minut käsiinsä.
Olivat kuulleet.  (mistäköhän tiedot kulkee?)

Nipen lisäys:

Luen juuri Eero Paloheimon kirjaa "tämä on Afrikka" jossa hän kertoo aina jossakin päin Afrikkaa syntyneen pieniä suomalaisten kolonioita. Ehkä sellainen syntyy Luxoriinkin, voisi olla laajemminkin ehkä "scandicolonia". Siemeneksi siihen on ainakin yksi ruotsalaismies, Paavo ja minä sekä em naiset. Kunhan nyt edes tavataan, katsotaan mitä keksitään, jos mitään...?

Odottelen jännittyneenä mitä tietoa saan Annukalta, sillä itse en ole yrityksistä huolimatta saanut yhteyttä edellistalven asunnon omistajaan ja italialaiseen vaimoonsa Monicaan. Saattaa olla että on ollut kyse vain puhelin-netti-ongelmista mutta onpa voinut tulla jokin suurempikin muutos olosuhteisiin. Ainakin se tieto kannattaa noteerata, että paikallisiin puhelinnumeroihin on tullut yksi nolla lisää alkupään sarjaan, ymmärtääkseni toisen numeron jälkeen pitää lisätä 0. Tämän tarkistan ja kerron myöhemmin lisää.