Asunnon vuokrat siis maksavat sijainnista ja varustelusta riippuen 1500-2000 välillä. Studiot ovat niin harvassa, että hinnat ovat samassa haarukassa. Ainoa etu pienemmästä kämpästä sitten vähemmän siivottavaa. Kun asuu useamman kuukauden kerrallaan, on isompaan asuntoon mahdollista majoittaa tuttuja kävijöitä. Minullakin olisi nyt tarjolla ruokahuone jota en itse käytä ja siinä sivustavedettävä vuodesohva.

Jäin ilman aamukahveja kun tulitikut sattuivat loppumaan. Aamiainen oli kupillinen juotavaa jugurttia. Kapitalismin (Nestle, Danisco, Cocis jne) lonkerot ovat pitkät ja notkeat, sillä kaikki turhat hömpötykset tulevat markkinoille näissä köyhissäkin maissa. Kuten nyt täysin turha tuote, notkea jugurtti pienemmissä purkeissa ja korkeammalla hinnalla. Ostin yhden vain tarkistaakseni laatua ja uteliaisuudesta, jatkossa en osta. Hinnoista kirjaan jotakin tähän myöhemmin.

Tulitikut maksoivat 10 askin puntti 2LE. On tuotettu Ruotsissa, Uddevallassa. Tekstit arabiaksi osoittavat että on jatkuvaa bisnestä. Sama tavara maksaa meillä useita euroja, joten hintaero on posketon, täällä hinta on siis 2,6 eurosenttiä/aski. Mikä on tuotantohinta, ehkä puolet? + lisäys jouluaattona:

Kannattaa seurustella itseään fiksumpien kanssa. Katseltiin porukalla tikkurasioita ja tutut, PAK ja C valistivat, että vain etiketti on "ruotsalainen", muu täällä tehtyä. On kuulemma etiketti jostakin 50-60-luvulta kopsattu. Kopioinnin nämä hyvin hallitsevat. Ruotsalaisia tikkuja ei tuohon hintaan todellakaan voisi myydä.

Pyjama, hyvälaatuista paksua puuvillaa, maksoi 79LE eli noin kympin. Annukka (jatkossa taas PAK) osti edullisemmin Alex:sta, mutta en viitsinyt ottaa kantaakseni sieltä. Hän on usein todennut, että täältä saa ihan kaikkea ja aina edullisemmin kuin Euroopasta, saati Suomesta.