luxor 30.2009 peli

17.11 peli yksin, 9 reikää

Kirkas taivas mutta sopiva tuuli piti ihon virkeänä, ei hikistä ollenkaan.

Kävellen, kahta palloa pelaten. Sattui sellainenkin, että löin pallon sivuun, pomppasi tiilikadusta palmunrunkoon, siitä maahan kivikkoon. Löytyi 30 m päästä. Seuraavalla reiällä taas huukki ja nyt pieneen notkoon. Ei löytynyt vaikka tosissani kaivelin kun kiirettä ei ollut. Lopulta löytyi kummasta paikasta ja se olikin vieras. Ei olleet kentällä muka jotakin tekevät pojat löytäneet sitä.

Ostin taas muutaman pallon 2 LE, mutta piti tinkiä ja "mennä pois" ennenkuin kaupat syntyi.

Mietinkin että taidan tässä ehtiä ostamaan muutamaan kertaan omat palloni takaisin. Tapa jättää turistin rahaa maahan on sekin. Menee suoraan kansalaiselle kulutukseen se raha, ei välikäsille.

Yhden pallon löin lampeen ja näytin pojille, että siellä lepää. Kolme otti taukoa "töistä" ja tuli onkimaan sitä. Ei onnistunut pitkällä risulla. Lopulta yksi otti kengät pois ja kahlasi syvälle. Ei onnistunut. Otti pois vielä yläpäästäkin vaatetusta ja kastaen toisen kylkensä ja päänsä sai pallon ylös. Tuli sitä heti rahastamaan ja annoin suorituksesta kaikki kolikot, 3,5 LE märästä pallosta. En ehtinyt kuvaamaan suoritusta, mutta se nauratti.

9 reikää jaksaa mukavasti kävellen, mutta 18 vaatii auton, muutoin peli menee plörinäksi loppuväylillä. Tiukkaa mulle tekee niinkin viimeiset väylät. Sen verran ukko väsyy helteestä vaikka juo koko ajan sopivasti. Vettä, ei kaljaa.

Viimeisen väylän alkaessa kun soittaa autokuskille, niin ehtii klubilla sopivasti huokaista, vessaan ja nyppiä pikkutakiaiset sukista ja kengistä, kun auto tulee pihaan.