Tämä tarina liittyy juttuuni Hurghadan matkasta. Päde lupasi silloin täydentää sitä kommentilla, mutta se unohtui. Nyt tuli asia mieleen.
 
Saimme hyvän matkatarjouksen Hurghadaan Shedwan Golden Beachiin 2 viikkoa puolihoidolla reilu 500 euroa nuppia kohti. Erittäin onnistunut matka, erinomainen ruoka, upeat säät. Ystäväpariskunta oli ensi kertaa Egyptissä (avopari jo yli 20 vuotta). Loikoilimme laguunilla ja nautimme olosta ja oluesta. Tokaisin, että nythän olisi hyvä juhlia vaikka kihlajaisia kun olosuhteet on huikeat. Siinä leikinlaskun lomassa laskeutui haikara ihan pariskunnan viereen ja sanoin, että lieköhän tuo enne, kun haikarakin on jo tilattu. Samalla puhelimeen tuli tekstiviesti: Onnittelumme poikavauvan johdosta! Tosi tilannekomiikkaa, josta riitti hupia pitkäksi aikaa.
 
Toisen seuramatkan Egyptiin teimme vuosi sitten joulun aikaan. Tällä kertaa Marsa Alamiin Lamaya Resortiin viikko All inclusive kaksi yhden hinnalla (hiukan alle 1000 per pariskunta). Fantastiset olosuhteet. Ruokaa ja juomaa riitti. Tokaisin rannalla, että näinköhän se haikara taas teitä tulee tervehtimään. Ja kas, tulihan se tepastelemaan rantaveteen. Samana päivänä puhelimeen tuli tekstiviesti: Onnittelumme tyttövauvan johdosta!  Rouva oli säästänyt edellisen viestin ja totesi sen samasta numerosta lähetetyksi. Lähettäjä ei kuitenkaan ollut heidän tuttunsa, eikä viesti ilmeisestikään tullut oikealle vastaanottajalle. Uskomaton juttu! Riittää ihmettelemistä vieläkin.
 
Enää emme uskalla ottaa edullisia Egyptin seuramatkoja rannikolle, ettei jonkun perheen lapsiluku tule kohtuuttoman suureksi.
Vaihdoimme omatoimimatkoihin Luxoriin!