Konnia kiinni

Vihdoinkin on näkyvissä jotakin pilkahdusta oikeuden toteuttamisesta Italiassa ja Espanjassa. Kunhan vielä saadaan käpälälautaan muutama konna Portugalista ja Kreikasta, olisi tuo kehnojen valtioiden rimssu saatu paranemisen tielle.

Vihdoin löytyi riittävästi puhtia jotta saatiin aikaan syyte sille Italian pellelle. Berlusconille rapasahti syyte ja vaatimus 5 vuoden linnareissusta. Se olisi oikein sille korruptioroistolle, joka käytti hyväkseen mahtiaan pääministerinä. Se konnahan muutti lakeja edukseen ja sai syytesuojan. Kunnes nyt se suoja on rapissut ja nais-, korruptio- ja muut sotkut panevat äijän lujille.

Toinen konna on Espanjan kuninkaan vävy, joka on kähminyt veronmaksajien rahoja miljoonittain. Kundilla on komea titteli Palman Paroni tms ja eukkona kunkun tytär. Kunkku on kuulemma yrittänyt vetäytyä takavasemmalle sotkusta, syytä onkin.

Saksalaisia veroexperttejä on halukkaina menemään neuvomaan kreikkalaisia. Nämä ehkä eivät halua neuvoja, veikkaan. Niiden sotkujen penkominen kun voisi tuoda esiin kaikenlaista kähmintää. Nyt on kaivettu esiin kelmi, joka on pimittänyt 140 miljoonaa euroa. On siinä kyllä systeemeissä korjattavaa.  Helleenien halukkuus maksaa veroja on aika kevyt. Eikä se soppa pysähdy alaportaalle, kyllä ne roistot löytyvät korkeilta asemilta. Saksalaisille voisi olla kiva komennus mennä kesäksi Välimeren rannalle ja siksi kai halukkaita löytyy. Kuulemma kymmenkunta osaa kreikkaa, lienevät siirtolaisten toista polvea.