kirjoitan tata nettikahvilassa, jossa ei tarjota kahvia. Kun systeemin toiminta on aina epavarmaa taidan kirjoittaa patkissa, etta saan jotakin blogiin talteen. Edellinen meni pieleen!

Lensin siis Kairoon ja satytui hyva saka, kun istuin oikealla sivulla konetta, silla lento ylitti hienosti pyramidit, Citadel-linnoituksen, Zamalekin saaren jotka kaikki nain hioenosti aika matalalta. Siviil;ikentan vieressa on myos iso sotilaskentta jolla paljon kalustoa, kymmenia helikoptereitakin.

Kentaala ttas oli tuttu hankaluus siirtobussia odotellessa. Shutle-bus pitasi kulkea ykkosterminaaliin, josta on bussiyhteys myos Suomen lahetyston lahelle silla Zamalekin saarella. Mutta se bussi vaan viipui ja kun paikalla on tungokseen asti taxikuskeja, tulee vakisin mieleen etta ne porukalla lahjovat sen bussin epavarmaksi, jotta saavat kyyteja. Menin juttelemaan eraan bisnesmiehen kanssa ja ehdotin taxin jakamista. Kavi ilmi etta han olikin paikallinen, mutta suostui tuumaan kun sain taxilta edullisen 60 tarjouksen. Nain paasin 30LE lahetyston eteen, josta alkoi retki sinne epaluostariin. Tama ANAFORA on koptikirkon suojissa toimiva vapaa laitos, joka toimii ilman saantoja ja uskon pakotteita. Paikasta kertonut piispa Thomas korosti etta siella on ajatuksen vapaus ja kukin harjoittaa omaa uskoaan.