pe 17.12.2010 golfia

Viimeinen peli Karilta ja Tuirelta tällä kertaa ja minulle vasta kolmas. Selkä ei aristanut, hieronta auttoi. Kentän hinnat on viime vuoden tasolla. 5 pelin paketti maksaa 250€ ja kentän kurssin mukaan se oli 2000LE. Huonompi kuin pankkikurssi. Joten tässä tapauksessa kannattaa maksaa euroissa. Kurssihan vaihtelee aika paljon, mutta vaihtelun seuraaminen on sen verran työlästä, että luovuin siitä jo kauan sitten.

Pariskunnalla on koko ajan menossa keskinäinen (golf) kisa jossa tasoitukset huomioidaan. Nyt oli T hiukan parempi ainakin alkuväylillä, että K uhkasi parantaa hänen tasoitustaan kun lähtevät "Thaikkuun" Penan ja Aulin kanssa peräti 2 kk ajaksi. Ovat äijät aika tasaisia keskenään jotta on aina kisa valmiina. Pahoittelimme yhdessä ettei toiset päässeet tänne, terkkuja vaan.

Suostuimme maksamaan Yaserille 100LE/pv, kun on kaksi lähtöpistettä ja nytkin tulomatkalla poikkeuksia ja asioiden hoitamisia. Pelkät kenttäkuljetukset esim välillä Emilio-Kings Valley saisi kovasti tinkimällä 80LE, tavallisesti 90.

Pannaan muistiin, että maksoivat kentällä tippiä mailojen hoitajalle ja kenkien putsaajalle kummallekin 50LE pariskunnalta viikossa. Mielestäni on ihan reilua, ei ainakaan nuukaa. Muille ei sitten annettukaan, vaikka tiedän vanhastaan, että Caddiemaster ja baarimestari odottavat myös saavansa jotain. Eivät saaneet nyt. Sehän riippuu vähän esim siitä, onko saatu hyvää palvelua ja kuinka paljon on kutakin vaivattu. Tosin kentän kahviohinnat ovat aika kovat joten niiden päälle ei tee mieli jakaa tippiä. Toisaalta on tiedossa, että hinnat on saneltu eikä niistä voi tinkiä ja poikien palkat ovat kurjat. Kentällä kannattaa olla töissä vain hyvien tippien vuoksi.

Pelin jälkeen oli nälkä ja T on gluteiiniton syömäri, siis tosi hankala mahavaiva, jonka kanssa on pakko olla tarkkana. Tauti on kovasti suomalainen ja sitä on harvassa muualla Euroopassa, olen jostain lukenut. Siksi esim Heinille oli asia ihan uusi. Ensi kertaa kuuli kysymyksen. Kerroin Heinin indonesialaisherkusta jo matkalla ja kun arvelimme, että sopii ruokavalioon, tilasin 3 annosta. Hyvää oli ja gluteiinitonta. Nyt annosta oli varioitu siten, että papujen sijasta oli riisiä, sekin sopi. Ja päälle hyvää kahvia, papuja jauhavasta koneesta tuoretta nannaa.

Sitten pariskunnalle matkan loppupuolen paikallisväriä, mikrobussilla steissille, josta jatkavat jalan kauppoja katsellen. Eikun hyvää kotimatkaa ja kiitos peliseurasta.