En käytä enkä ymmärrä käyttämistä. Itse olen viinan "kohtuukäyttäjä" hyvin ahkerasti. Mutta nyt tulee TV-kanavillta sellaista tietoa että maailman pitää herätä ja miettiä asioita uudelleen. Kun kokan tai morfiinin käyttö voitaisiin puolittaa tai reilusti vähentää, poistamalla se rikoslaista. Muutosta vastustaan jokin porukka, joiden taustalla väitetään väijyvän CIA. Selitys on se, että kun se ei saa tarpeeksi rahoitusta hallitukselta, se kehittelee omat kanavat. Väitetään että kun jokin pikkukone tippuu, selviää, että sen oli tilannut CIA kuljettamaan huumeita jenkkeihin.

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/henkirikokset+vahenivat+kun+kokaiinista+tuli+halpaa/a790904

V
äli-Amerikan presidenttien huoli oman maansa pärjäämisestä pitää ottaa tosissaan. Jos huumeet sallitaan, niiden hoitoon pitää tietysti kehittää uudet menetelmät. En yhtään tiedä mitä ne ovat.

lisäys uutisista 5.6 netistä poimittuna

New Yorkin johto kannattaa marihuanan hallussapidon osittaista laillistamista. New Yorkin poliisi, pormestari ja syyttäjälaitoksen johto kannattavat ehdotusta, jonka mukaan pienten marihuanaerien hallussapito ei enää johtaisi pidätykseen, kertoo The New York Times -lehti.

Asiaa ehdotti osavaltion kuvernööri Andrew M. Cuomo vähentääkseen poliisien pidättämien ihmisten määrää. New Yorkissa tehtiin viime vuonna 50 000 pidätystä pienten marihuanaerien hallussapidosta. Kuvernöörin mukaan New Yorkin poliisit tuhlaavat aikaansa kymmenien tuhansien tarpeettomien pidätysten tekoon.

New Yorkin pormestari Michael R. Bloombergin mukaan ehdotus on oikeansuuntainen, sillä julkinen marihuanan polttelu olisi edelleen rikos.

Yhdysvalloissa pienten huume-erien hallussapito on osittain laillistettu 14 osavaltiossa, kertoo The Telegraph. Viimeksi asiasta päätti Connecticutin osavaltio.