Aurinkoisia nippeleitä

 

Olipas kiva tehdä vaalityötä, kun sää oikein hymyili, kilpaa ehdokkaiden kanssa. Vihreiden upouusi 3x3 metrinen teltta oli pystyssä Nummelan torilla, tarjolla kahvia ja tietoa. 11 maissa ilmestyivät Heidi Hautala ja Jyrki J. Kasvi paikalle. Heidi juuttui venäjäkeskusteluun paikallisten demareiden pöytään ja Jyrki osti Oivan tekemän linnunpöntön. Kumpikin jakeli korttejaan puolisen tuntia ja jatkoivat sitten Lohjalle. Torilla oli Oivan rouvan pitämä ”pönttökioski” ja satuin paikalle, kun eräs pariskunta osti linnunpönttöä ja sain puhuttua heidät ostamaan myös lepakonpöntön pitämään kurissa pihan hyttyset.

kuva-normal.jpg

Vihreitä aktiiveja torilla 2014 EU-vaalien ehdokkaiden kera. Vihreässä kaulaliinassa Jyrki Kasvi vieressään Heidi

Hautala. Vuokko S. (kok) kävi juttelemassa.

Itse jakelin lähitaloihin vihreiden vaaliesitettä 100 kpl nipun pe iltana. Tänään oli taas ravintolapäivä ja kävin syömässä sopan Seimeläntiellä. Tomerat naiset pitävät piharavintolaa jo viidettä kertaa ja minäkin olen saanut vitosen soppaa ja maukkaita sämpylöitä jo kolme kertaa. Kiva perinne.

DSCN7912-normal.jpg

Pääkslahden luontopolkujen merkinnät käytiin läpi ja korjattiin pienen tehoryhmän talkoissa su. 18.5. Maanantaina tapaan siellä Veikon joka ehkä ottaa hoitaakseen polkujen kunnostuksen ja raivauksen, jota kunta ei nyt näytä hoitavan, vaikka se kunnalle kuuluu. Myös Puumannin pihan kuvataulu sai uusitun kuvan vuodelta 1915, jossa perheen lapset ja lapsenlapset istuvat pihalla. Kiitos museon väelle avusta ja suvun jatkajalle Harri Å:lle kuvasta.

 

Joku laulaa radiossa ”sadetta saadaan ja aurinkoa otetaan!” joka on ihan totta. Yhtä totta kuin se, että kateus ansaitaan.