Turvaverkko toimi hienosti, nyt kun se on olemassa.

 

Draamaa

 

Päivi lähti Suomeen

Aamulla klo 04 ja risat soi puhelin ja Päde kertoi joutuvansa lähtemään kotiin. Illalla jo varmistelimme, että Luxoristakin löytyy gynekologi, mutta sitten sen jälkeen mahdollisesti tarvittavat jatkotoimet olisivat monella tavalla hankalia hoitaa ja kalliita, koska ulkomaiselta vaaditaan aina käteistä.

 

Tukiverkko tässä oli tarpeen sillä Päden oma nettiyhteys oli poikki ja siksi hän tarvitsi apua. No mulla tikussa oli vielä potkua että saatiin lippu varatuksi Kairosta kotiin, mutta nyt jäi käteisellä ostettavaksi lippu Luxor-Kairo. Heti kun lippu saatiin varmistetuksi Napsun kautta, meni soitto Mahrusille, kyytiin kentälle.

 

Taxi oli jo hereillä kun oli käynyt rukouksissa joten hän oli heti valmiina, mutta silti ajo sillan kautta kesti turhan kauan eli melkein 25 minuuttia, vaikka ei ollut liikennettäkään hidasteena. Netistä löytyi aamun lento vasta 8.10 mutta joka aamulla lähtee kone myös 6.35 joten hyvässä lykyssä hän saattaa ehtiä ekalle vuorolle. Jos ei, niin Kairossa tulee kiire, sillä siellä vaihtoaikaa jää vain 20 min ja kun käytävät on tolkuttoman pitkiä, se ei ehkä riitä.

 

Ostin lipun mun luotolla, jotta Pädelle jäi omalle kortille varaa kaikille muutoksille. Maksoin taksinkin samasta syystä, sillä mulla oli avointa piikkiä Mahruksen autoon. Mulle jäi avain Päden taloon, jos kävisi jotenkin niin että hän ei pääsisi takaisin ennen kuin tuttuja tulee käymään.