Kun tässä on jo tullut esiin nimet ja poliittiset mieltymykset, voin hyvin tulla esiin muutoinkin:

Nippe Nikander

Meili -  nippe@iki.fi

Puh -   +358 467 1545

Egypti  +2 0100 198 2175    Elisabeth on antanut neuvon, että kerran ostetun pre paid-numeron saa herätettyä henkiin ainakin jos se on Vodafonen. Numero vanhenee jos sitä ei käytä 3 kk? välein. Jos siis tulet Egyptiin pidemmän tauon jälkeen, pitää ensimmäiseksi marssia Vodafonelle ja elvyttää vanha numero. Maksaa jonkin lantin.

Katuosoite Luxorissa on mahdoton antaa ja vaikka tarkka olisikin, eivät taxit kuitenkaan tiedä mikä katu on El Roda El Sharifa. Lähin ravintola, jonka taxi saattaa tietää, on Juvel of the Nile ja sitä vastapäätä on apteekki, jonka miestohtori tuntee minut ja tietää tarkemman osoitteen. Asumme nimittäin samassa talossa. Hänen poikansa Muhamed pitää limukioskia talon alakerrassa. Asuntokadun rannanpuoleisessa päässä, 100m kulmasta on Hollannin lipulla koristettu kahvila, jossa saattaa näkyä myös Suomen lippu. Omistaja Heiniltä voi kysellä minusta, hänellä on ainakin puhelinumeroni. Ja häneltä saa hyviä sapuskoita, lettujakin. Olen kääntänyt hänelle ruokalistan suomeksi, mutta ei ole ehkä vieläkään saanut sitä painetuksi ja esille. Tekee sen valmiiksi jos on kyselyitä. Olen jättänyt Heinin kuppilaan joitakin kirjoja lainattavaksi ja lisää jää tälläkin reissulla. Tee samoin joutaville kirjoillesi. Kohta sinne kertyy suomenkielinen kevyt lukemisto.

Huomioi (Hannun) Eeva, että blogiin annettu meiliosoite ei tule näkyviin edes minulle. Jos siis haluat toimivan kaksisuuntaisen yhteyden minuun, pane normaalisti meili. Blogiin toivon paljon kommentteja. Ne voivat aivan hyvin olla myös kysymyksiä olosuhteista täälläpäin. Yritän vastata jos osaan.