Nonniin, päätös tuli tehtyä ja siinä auttoi Momondon hakupalvelu, josta ensin etsin lennot ja sitten tilaus siirtyi SuperSaverin sivulle. Turkkilaisella Istambuliin ja lyhyen välilaskun jälkeen Kairoon 13. joulukuuta 2013. Paluu on myös 13.3 sillä mä en ole taikauskoinen. Ehkä jotkut muut ovat sillä lennot oli hiukan halvempia noina päivinä.

 

Systeri miettii asioita minunkin puolesta ja muistutti että postit pitää kääntää johonkin. Täytynee pyytää naapuria poistamaan mainospostit, ettei varkaat hoksaa että kämppä on tyhjä. Tosin jos tulevat pihalle asti näkee lumitöiden tekemättömyydestä että asukas on poissa.

 

Niitä lumitöitähän mä karkuun menen ja kaamosta. Nyt on kaikenlaista haittaa unen kanssa painiessa jo ollutkin. Siis unettomuuden. Joulu on kanssa aiheellista olla poissa Suomesta vaikka tuota kaupallista hössötystä ei juuri voi väistää, se kun on jo alkanut.

 

Nettiyhteyksien kanssa kävi lopulta niin, että sitä simkorttia ei koskaan tullut ja kun juttelin Saunalahden palvelun tytön kanssa, tulimme päässälaskien tulokseen, että 20 pvn ajaksi ei kannata ottaa käyttöönkään, kun aina on starttimaksu 3.90 + kk 12.90. Yritän pärjäillä tällä 1€/pv- tikulla siten, että pidättelen itseäni joka toinen päivä pois verkosta. Olisi jo halvempaa ja ehkä noita uutisia kuulee riittävästi radiostakin.

 

Monet eivät katso sähköpostejaan kuin joskus harvoin, vaan mulle se on tullut tavaksi joka päivä. Nyt vaan harvennan tahtia. Kiireisemmät asiat saavat hoitaa rimpauttaen.

 

Printterin kanssa kävi kehnosti. Sain Timolta jonkun vanhan, mutta ilman piuhaa PC:n välille ja se pirkuleen piuha oli harvinaisempaa sorttia ja olis maksanut yli 40€. Olen viime ajat keplotellut ilman ja aion jatkossakin selvitä naapuri- ja tuttava-avulla. Nytkin lähetin lentolipun systerille tulostettavaksi. Onhan se aika turhaa että joka tönössä olisi oma printteri. Kun on hiukan suhteita kirjastoihmisiin, voi sielläkin saada tulosteen.

 

Voikin olla niin että haikeimpia ovat muksut päiväkodissa, kun kuulevat vaarin karkaavan etelään. Eilen yksi tyttö jo kutsui mua kotiinsa! Siirsin päätöksen tytön vanhemmille ja taitaa se kutsu jäädä avoimeksi. Mutta kertoo siitä, että nämä kakrut ovat vaarin hyväksyneet. Ainakin Kimble-kaverikseen.

 

On muuten osoitus Rovion poikien laajasta markkinoinnista, että tarhassa on Angry Birds-kimblepeli. Toinen markkinaosaaja josta tosin en yhtään tykkää on Mäkkäri, joka näyttää tunkeneen jonkinlaisen M-valtaistuimen päiväkoteihin. Sillä tavalla tyylikäs että lahjoittajan näkee vain M-logosta. Kaippa ideana on ollut se, että päivänsankari saisi olla hetken kaiken keskipiste ja istua kunniatuolissa? Ovelaa markkinointia jolla kai osittain on hoidettu jenkkikansaa läskiksi.

 

Soitin jo tulostani Päiville, mutta linja oli surkea ja kuuluvuus sinnepäin huono. Mutta onneksi hänelläkin nettiyhteys pelaa. Taitaakin käydä niin että asetun ainakin aluksi ”Hannun” savitaloon ja katsotaan miten alkaa sujua kimppakämpässä. Taustalla on mahdollisuus muuttaa asumaan yksin toiseen savitaloon Malkatassa, siinä Medinet Habun temppelin toisella puolella, jossa olen kävellyt aika paljonkin.

 

Tällä alkuvaiheella tuen näin tätä Hannun ”perhettä” sillä elämä on niukkaa, kun isä pantiin lusimaan jostakin vanhasta synnistä. Sympaattinen kaveri, joka on ehkä saanut turhan rankan kohtelun, jos pitää paikkansa juttu, että tuomio olisi liittynyt avioriitaan. Sillä mun 2 viikon vuokralla monilapsinen perhe elää muutaman kuukauden, on se ruoka niin edullista siellä.