Nyt on ehkä pian tarjolla ehkäisypilleri miehille, sillä tutkijat ovat löytäneet geenin JU1 joka vaikuttaa siittiöiden muodostumiseen ja kun sitä geeniä häiritään, loppuu siemen.

 

Laajakaistoihin joutuu nyt valtio panostamaan, mikä tarkoittaa että se lahjoittaa rahaa verkkoyhtiöille, jotta ne viitsivät laajentaa valokuitua syrjäseuduille. Ruotsi valitsi heti alusta asti toisen politiikan ja rahoitti koko valtakuntaan laajakaistan. Ilmeisesti valtio siellä sitten omistaa verkon, jota nyt jälkikäteen joudutaan meillä pohtimaan ja maksamaan verkoista ylihintaa. Nyt meillä on tilanne, että Sonera vaatii tukea pitääkseen koko maassa yllä verkkoa ja se vasta kalliiksi tulee.

 

Radiosta kuuluu laulu jossa sanotaan, että jättäkää pohjoiskarjalan vaarat paikoilleen eli jätetään uraani sinne minne se kuuluu, eli maahan. Annetaan elämän jatkua näillä saloilla. Kello on yöllä melkein 3.

 

Muori alkaa olla aika paimennettava, sillä hänet pitää patistaa nukkumaan ja taas vastaavasti hereille päiväsajaksi, ettei koko elämä mene nurinkuriseksi kelloon katsoen. Nyt mua pitää keskiviikkoöisin valveilla Docventures, jonka ohjelma on ihan pakko katsoa. Ovat pojat aika hyviä dokkareita löytäneet.

 

Ranskassa on ollut jupakka, jossa armeija halusi poistaa Wikipediasta artikkelin, joka sisälsi salaista tietoa, mutta epäonnistui ja nyt se artikkeli on ollut kovan kiinnostuksen kohteena. Joukossa on varmaan myös muiden maiden tiedustelut lukijoina. Yhä enemmän tulee tilanteita joista salaaminen ei onnistu, vaan some julkaisee jutut, joita hallinto haluaa jemmata.

 

Kun yöradio soi vieressä, tulee väkisinkin mieleen aika, jolloin musaa tuli todella vähän radiosta, eikä ainakaan yöllä. Joku lauantain toivotut levyt oli kaikki. Mutta siinäkin tunnissa tuli aluksi aina jotain ”hienoa” ja vasta loppupuolella tuli muutama kevyt biisi. Iskelmäradio on aika tuore juttu mun vinkkelistä.

 

Päivi lähtee huomenna 4.10 Luxoriin, joten saadaan tuoreita kommentteja, jos hän viitsii kommentoida blogiin. Hyvää matkaa ja mukavaa perilläoloa.