Otin mukaan vesisuodatinkannun ja varasuodattimia. Ympäristötarkastajalta saadun neuvon mukaan lasken veden suodattimen läpi ja sitten keitän sen. Yön kun jäähtyy on juotavaa ilman jääkaappiakin. Onhan kämpässä sekin, mutta vesi jäähtyy ilmankin.

Mukana on myös erikoisherkku, jota aina etelässä kaipaa; tumma leipä. Linkosuon nokkosrevittyä loota, jota pitää syödä säästäen herkkuna, ei nälkään. Lähikadulla on brittinaisten omistama ruokakauppa, josta ostan kohta muonaa. Aamiaista pitää mennä haukkaamaan johonkin ravintolaan, kun ei vielä ole ruokavarastoa kämpässä.

Taidanpa keittää murukahvit, kun kello näyttää 3.46. Aika hiljaista on ulkona. Illalla piti sulkea ikkunat kun kuului kadulta lasten mekastus kaikuen katukuilussa.

Matkavarustukseeni on kuulunut Tunisiassa ja Egyptissä ja yleensäkin pieni työkalusetti, narua, pätkä rautalankaa ja muutamia ruuveja. Harvoin etelän hotelleissa on järjestetty pyykkinaruja edes uimapuvun kuivatukseen, saati pikkupyykille. Siksi on tarpeen oma pyykkinaru, jonka usein saa jonnekin viritettyä. Roudarinteippi on hyvä matkassa, mutta nyt se taisi unohtua. No kai vaimo tuo kun tulee 4 viikon päästä seurakseni. Pane A, muistilistalle!

Tällä kertaa ostin messiin 3 liimattavaa pyyhekoukkua. Ennestään varusteisiin on kuulunut imukupilla kiinnittyvä koukku, jota usein tarvitsee. Vielä en liimannut koukkuja, kun kämppä vaihtuu alakertaan 4 päivän päästä.