Listasin tuohon taas muutaman hakusana jolla tänne on eksytty lukijaksi. Tähän blogiin en tiedä saavani hakusanojen listaa muutoin.

Jos olet kiinnostunut ruokajutuista tai yleensä vain jostakin osajutusta, katso löytyykö vasemman reunan kategorioista sopivaa. Useimmat jutut on sekajuttuja, jotka sopivay useampaan kategoriaan, sitä ei voi välttää. Olen yrittänyt kirjoittaa erikseen esim GOLFista ja eri matkakohteista, joten ne on helppo poimia. Mutta loput ovat niin mielenvirtaa, että ei niitä oikein voi erottaa tarkasti.

Netti pelaa hyvin, itselläni on kiinteä linja ja kavereilla mokkula.

Lääkkeitä saa melkein kaikkea mitä kotoakin, vain jokin harvinaisempi voi tökkiä. Ja kaikki on paljon halvempaa täällä. Käsidesit, voiteet, laastarit yms kannatta ostaa täältä.

Viiniä saa kohtuuhintaan, 40-50LE pullo, kioskeja löytyy kysymällä taxeilta. Myös votkaa, viskiä, giniä, "jallua",  löytyy paikallismerkkeinä. Niissä hinnat ovat jopa edullisemmat kuin kotona, mutta mausta en mene takuuseen.

Katso kuitenkin aina kommentit, sillä usein saan asiantuntevia kommentteja, jotka syventävät asioita ja oikeisevat mun harhoja tai arveluita. KOMMENTIT ovat aina kovin tervetulleita, kysy vaikka lisää jos asia on sanottu liian lyhyesti. Kerron mieluusti lisää jos osaan.